Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del darrer cap de setmana d’octubre

Com cada setmana, aquí teniu la crònica esportiva dels jugadors i equips algaidins resultats_esportius_1018_4

Repartiment de punts en el partit jugat en Es Porrassar entre l’Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida i el San Alonso 08 que empataren a dos gols. L’encontre fou molt disputat per part dels dos equips. El joc de l’Algaida tenia més profunditat que el dels visitants, arribant amb més claredat a la porteria rival. La primera part va acabar amb 1 a 0 a favor de l’Algaida, però en el tercer quart els algaidins varen veure com en dos minuts els visitants els hi capgiraven el marcador. En el darrer quart els algaidins espitjaren de valent i assetjaren constantment la porteria rival fins que en la darrera jugada del partit aconseguiren el 2 a 2. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Verger i Mohamed Amin.

Un altre empat també va tenir l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Sineu. Els algaidins varen veure com per dues vegades els igualaven l’avantatge agafat en el marcador. Els dos gols de l’Algaida els va fer en Jaume Cortés.

Clara victòria de l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra la Penya esportiva S’Arenal At. Els algaidins foren els dominadors del partit des del seu inici, mostrant una gran solidesa en la cohesió de les seves línies, no deixant en cap moment que el rival tingués la pilota amb comoditat i cercant sempre el jugar la pilota amb criteri. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (2), Vlad Daniel i Pau Forteza.

Un empat va aconseguir l’equip Infantil de Futbol 7 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Porreres. Els locals sempre anaren per davant en el marcador, però es trobaren amb un Algaida que no estava disposat a posar-los-ho fàcil i aquest esperit de lluita va fet que aconseguissin igualar el marcador fins a l’empat. Els gols de l’Algaida els feren Aina Janer, Tomeu Buñola i Sebastià Nolla.

Derrota per la mínima de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Sóller. Els locals son el segons classificats en la lliga i es varen veure en feines per sumar els tres punts. Els gols dels locals foren més per errades puntuals dels algaidins que per mèrit del rival, en canvi els dos gols de l’Algaida varen ser fruit d’un joc molt eficient però insuficient en gols, els quals per part dels algaidins foren executats per Joan Cerdà i Tomeu Pou.

No va poder puntuar l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Malferit., malgrat que les algaidines les hi plantarencara en tot moment, disputant cada pilota com si fos la darrera i no renunciant a cercar la porteria rival. De fet, no fou fins al tram final del partit en què el Balears va aconseguit tancar el partit al seu favor. El gol de l’Algaida el feu na Caterina Bennasar.

Contundent victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Na Capellera de Manacor per 0 gols a 4. El partit va estar dominat tot el temps pels algaidins, tant en el joc desplegat com per la intensitat mostrada. Els gols de l’Algaida els feren en Toni Mudoy (2), en Marc Rando i en Noah Ottonelli.

Derrota de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Sant Jordi A. Els visitants dominaren sempre en el marcador, però els algaidins empataren el partit en dues ocasions, si bé no fou suficient per la victòria. Els gols de l’Algaida els va fer tot dos en Jaume Falconer.

Dura derrota de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra S’Horta. Una mala primera part dels algaidins fou determinat perquè es quedessin sense puntuar. A la segona part els algaidins milloraren sensiblement el seu joc però que no va suficient per poder capgirar el marcador. El gol de l’Algaida el feu en Tomeu Vidal.

I què han fet les jugadores del volei?

De moment les nines de l’Algaida CV no tenen sort amb els seus partits però cal tenir en compte que estan començant i que encara necessiten una mica de rodatge. Des d’aquí els anima’m a que no defalleixin en el seu intent de jugar a volei i passar-s’ho bé. Les victòries segur que arriben.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: