Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Bel Busquets, nova vicepresidenta del Govern de les Illes Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha designat aquest diumenge a la coordinadora de MÉS per Mallorca, a l’algaidina Bel Busquets, nova vicepresidenta de l’Executiu i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme.Armengol ha anunciat el nomenament en una compareixença davant els mitjans de comunicació al Consolat de Mar aquest diumenge on ha posat en valor “l’estabilitat del Govern”.

La presidenta ha explicat que es tractava d’”una situació sobrevinguda” en què “no s’havia plantejat cap canvi”. Armengol també ha volgut explicar que “en cap moment he vetat Bel Busquets”.“És una bona decisió que MÉS vulgui posar el seu màxim responsable a l’equip de Govern”, ha assegurat la presidenta.Busquets, diputada i secretària general del PSM, soci d’Iniciativa-Verds en la coalició MÉS, substitueix com a número dos del Govern a Biel Barceló, que va dimitir després de fer-se públic que una empresa turística li havia pagat un viatge a Punta Cana.

La presa de possessió de la nova vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme se celebrarà aquest dilluns a les 13.30 hores.

Qui es Isabel Busquets?img_4817-1

Isabel Busquets Hidalgo és llicenciada en Filologia Catalana i des de 1998 és professora de secundària a l’Escola Mata de Jonc de Palma, de la que n’ha estat professora i directora. És membre del Partit Socialista de Mallorca des de 2000, i va anar a les llistes del partit a les eleccions municipals 2003 per a l’ajuntament d’Algaida i a les eleccions generals espanyoles de 2011, tot i que no va resultar elegida. És la secretària general de l’executiva del PSM i havia estat responsable del grup de treball d’educació de Més per Mallorca, a més de diputada de Més per Mallorca a l’actual legislatura encarregant-se dels temes sanitaris i educatius.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: