Dilluns, octubre 2, 2023
Algaida

Publicada al BOIB l’aprovació d’esmena de deficiències del Catàleg de Patrimoni del municipi

L’Ajuntament d’Algaida ha informat que ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) l’aprovació d’esmena de deficiències del Catàleg de Protecció del Patrimoni de l’Ajuntament d’Algaida.

Ara romandrà a exposició pública per termini de 30 dies per a la presentació d’al·legacions. Podeu consultar la documentació a la seu electrònica. També presencialment a les oficines municipals.

Cal tenir en compte que aquestes esmenes són fruit de les recomanacions de millora segons un l’informe de la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca havia detectat del Catàleg de Protecció de Patrimoni d’Algaida. Aquest catàleg ha estat elaborat per Marès, arquitectura, paisatge, territori.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: