Torna el Tapa a Tapa

Enguany es torna a dur a terme l’esdeveniment Tapa a Tapa i compta amb la participació de 9 bars: Buu y Taa, Cafè des Poble, Can Caragol, Can Sant, Es Repic, Pizzeria Da Mauro, S’Acadèmia i S’Espiga i Xaloc. Entre tots, oferiran un total de 33 tapes creades expressament per a la ruta, que destaquen per l’originalitat tant en la tècnica com en els diversos ingredients utilitzats amb l’objectiu de delectar i seduir els paladars més exigents. És una proposta gastronòmica per a donar a conèixer la seva cuina tant als algaidins i algaidines com a la gent d’altre pobles.

A més, tots els establiments han apostat per l’ús d’envasos biodegradables, més sostenibles per contribuir a la preservació de l’entorn. A partir de les 21.00 hores, actuació itinerant de l’Artstuskada amb moltes sorpreses. La vetllada tendrà un valor afegit de solidaritat, els bars disposaran d’unes vidrioles per recaptar fons a favor dels Amics de l’AECC d’Algaida, Pina i Randa.

A la imatge hi apareix la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana; representants dels bars participants; l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa; Associació Gastronòmica d’Algaida i Amics de l’AECC d’Algaida, Pina i Randa.

Accediu al programa complet de l’acte en format pdf

Aquesta activitat es complementa amb la Nit de les Ànimes que es ve celebrant els darrers anys amb la revetla del dia de Tots Sants a Algaida amb animació infantil i la festa de les llanternes.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.