Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Tallat un tram del carrer del rei pel mal estat d’un voladís

La policia Local informa que degut al mal estat del voladís de l’edifici del carrer del Rei número 3, s’ha hagut d’avisar al servei de bombers del parc de Llucmajor i una vegada fetes les comprobacions s’ha decidit tancar el tram del carrer fins el proper dilluns dia 11 que serà quan els operaris hi treballaran.

En un full informatiu la policia informa dels talls de circulació de dia 11 de novembre entre les 8 i les 18 (carrer del Rei) i dia 12 de novembre també entre les 8 i les 18 hores (carrers Rei, Bisbe i Mesquida) degut a l’obra esmentada

Per aquest motiu el dia 12 s’habilitarà l’accés pel carrer de la Roca.

Redacció essaaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: