Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del cap de setmana abans de les festes de Nadal.

A continuació, crònica esportiva seguint l’ordre cronològic de joc dels equips aquest cap de setmana prefestes de Nadal.

resultatsesportius2017_des3

L’equip Pre-Benjamí de primer any del Club Esportiu Algaida es va veure clarament superat per dels Penya Arrabal dins Es Porrassar. Els més petits de l’Algaida, malgrat el contundent resultat en contra, lluitaren tot el temps i intentaren fer el millor joc possible.

Tampoc va poder puntuar l’equip Aleví A del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Sant Llorenç. Els dos primers quarts foren molt igualats, els locals s’avançat dos pics en el marcador, però, els algaidins els igualaren i amb el resultat de 2 a 2 s’arribà al descans. En el tercer quart els locals estaren més encertats de cara a porteria i agafaren un avantatge en el marcador que l’equip aleví de primera de l’Algaida no va poder contrarestar. Els gols algaidins els feren Tomeu Verger, Miquel Angel Fernàndez i Baltasar Sales.

Contundent victòria de l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida contra el Porto Cristo Atº dins Es Porrassar. El partit va estar dominat de forma aclaparadora per part dels algaidins amb gols de Guillermo da Rosa (3), Jaume Cortés (3), Pere Miquel Riera (2), Marc Rico i Miquel Vich.

Un altra gran victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida contra Es Pla dins Es Porrassar. Tret del primer quart, la resta del partit fou de domini de joc de l’Algaida. Els gols de l’Algaida els feren Andreu Fiol, Vlad Daniel (2), Hugo Prior (2), Toni Garcia, Arturo Palou (2) i Adrià Jaume (2).

Treballada victòria de l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida contra el Cardassar B dins Es Porrassar. El partit fou molt igualat amb alternances en el marcador i que no ses ressolgué a favor dels algaidins fins al darrer minut. Més mèrit té la victòria, si tenim en compte que per part de l’Algaida s’hagué de posar de porter un jugador que no hi havia jugat mai, ja que el porter habitual estava lesionat. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Bunyola (3) i Llorenç Argües.

Tres punts va aconseguir l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Bunyola. A poc a poc els algaidins imposaren el seu joc i s’arribà al descans amb un marcador de 0 a 3 a favor de l’Algaida. A la segona part el domini algaidí continuà tot i el gol dels locals a la treta d’un corner, però els juvenils de l’Algaida tornaren a marcar al poc temps i deixaren sentenciat el marcador al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Biel Llompart(2), David Martínez i Miquel Lara.

Tres punts també sumà l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Caliu. El partit dominat per part dels algaidins només es va veure reduït l’avantatge per un gol dels locals.  Els gols de l’Algaida els feren Joan Cerdà i Tomeu Tomàs, els altres dos els s’han fet els locals amb pròpia porta.

Per contra no sumaren cap punt l’equip Infantil del Club esportiu Algaida en la seva visita a Muro. El partit fou bastant igualat fins a la segona part, en la que els locals, agafaren un avantatge en el marcador que sapigueren conservar. El gol de l’Algaida el feu en Marc Servera.

Finalment, victòria molt treballada de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida contra el Sóller B dins Es Porrassar. El partit començà amb un gol dels algaidins mitjançant una bona combinació de pilota, però al cap de poc temps el visitants empataren mitjançant un penal. A la segona part els algaidins espitjaren un poc més, però no fou fins que a la treta de un corner, en què Llorenç Gil i de cap aconseguia el segon gol i la victòria.  Aquest treballats tres punts aconseguit pels algaidins els permet continuar a la part alta de la classificació.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: