Augment generalitzat de l’atur a Algaida durant el passat novembre

L’atur apuja al mes de novembre a Algaida un 15,68 % respecte del mes de octubre de 2017. La xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa inscrits al SOIB apuja fins als 214, això vol dir que 29 persones han perdut la feina aquest mes de novembre (16 homes i 13 dones). I aquest augment es dona a tots els sector d’edat i gènere.

taula_atur_nov17

En el cas de les Illes Balears, el nombre d’aturats registrats ha apujat al novembre a Balears en 12.586 persones fins als 63.981 aturats, de manera que les Illes lideren l’ascens de la desocupació a Espanya. Aquesta dada suposa un augment del 24,49 per cent respecte al mes anterior, si bé baixa un 6,45 per cent interanual.

Si comparam les dades del nostre municipi amb les de fa un any, hi havia 248 persones aturades al nostre municipi, el que suposa una variació del 13,71 % menys de persones apuntades al SOIB que el mateix mes de novembre de 2016.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.