Divendres, desembre 1, 2023
Algaida

Convocats els Premis Castellitx 2021

L’Ajuntament d’Algaida, amb la finalitat de promoure i divulgar la creació en els àmbits literari, musical, fotogràfic, arts plàstiques i audiovisual, i d’incentivar els treballs d’investigació sobre el municipi, convoca els Premis Castellitx 2021.

Els Premis Castellitx s’estableixen en sis àmbits temàtics: Literari, Investigació, Fotografia, Arts Plàstiques, Musical i Audiovisual, i convoquen les següents modalitats:

Els guardons consisteixen en la Rosa d’Or de la Pau i un premi en metàl·lic de 500 euros per a cada modalitat. En l’àmbit audiovisual, també hi haurà un Premi del Públic de 200 euros per al curtmetratge més votat entre les persones assistents a la mostra de curtmetratges finalistes, què es farà dia 26 de març de 2021.

La pàgina web dels Premis també inclourà, a partir del moment en que finalitzi el termini de presentació de treballs, una exposició virtual de totes les fotografies, les obres de pintura i els tràilers dels curtmetratges que participen en aquesta edició de 2021.

El lliurament dels guardons del Premis Castellitx 2021 tindrà lloc durant la Nit de la Cultura que se celebrarà a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida dilluns, dia 05 d’abril 2021. Amb antelació, la decisió del Jurat s’haurà fet pública.

La realització dels Premis Castellitx 2021, en part o en la totalitat, romandrà condicionada a les mesures excepcionals que es puguin prendre per a fer front a la pandèmia de la Covid-19. En aquest lloc web trobareu informació sobre la història dels guardons, les obres i els autors guardonats des de l’any 1968 fins a l’actualitat i tota la documentació per a participar-hi.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: