Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsports

Crònica esportiva del tercer cap de setmana de febrer

A continuació teniu la crònica esportiva del CE Algaida per ordre cronològic:

resultats_esportius_0218_3

Tres punts més va aconseguir l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Ses Salines en una aclapadora victòria per 1 a 6.  Una vegada més, el primer quart del partit fou decisiu ja que al final del primer quart s’arribà amb un avantatge de 0 a 4. Els altres quarts, els algaidins controlaren el partit i sense donar cap opció als locals. Els gols de l’Algaida els feren Hugo Prior, Arturo Palou (4) i Marc Soriano.

Derrota per 1 a 5 de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins es Porrassar contra La Unión. Els visitants son els tercers classificats del grup iels algaidins s’avançaren en el marcador abans del final de la primera part.  Però un mal inici de tercer quart per part dels locals va fer que rebessin tres gols en contra en cinc minuts, i aquesta ja ha estat una carrega massa feixuga per als algaidins que no pogueren igualar-la. El gol de l’Algaida el va fer Baltasar Sales.

Un empat a 2 gols va aconseguir l’equip Pre-Benjamí de primer any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra Es Pla. L’encontre fou molt igualat on els visitants s’avançaren en el primer quart, i no fou fins al tercer quart quan els algaidins empataren. Poc després ambdós equips per un gol cada un. Els gols de l’Algaida els feren Pau Barceló i Pere Mercadal.

Important victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida contra Atlètic Son Ferriol en el partit disputat dins Es Porrassar en un partit molt igualat. La primera part va donar oportunitats en les dues porteries però no gols. A la segona part els algaidins imposaren el seu millor joc i passaren a dominar l’encontre. Malgrat el gol en contra que reberen els algaidins aconseguiren empatar i ja quan faltava poc per acabar el partit els algaidins aconseguiren dos gols més. Els gols de l’Algaida els feren Sergi Argües i Joan Cerdà (2).

Victòria de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en la seva visita al camp del Platges de Calvià per 3 gols a 4. Partit molt disputat entre dos equips, en el qual les alternances en el marcador han estat constants. Els algaidins desplegaren un joc molt ofensiu i però molt similar per part dels locals. La balança es decantà pels algaidins gràcies a que en els darrers minuts conservaren el gol d’avantatge que duien en el marcador. Els quatre gols de l’Algaida els va fer en Miquel Llompart.

Victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Pla de Na Tesa per 1 gol a 2. Els primers en marcar foren els algaidins al poc de començar el partit, però en el minut 12 els locals empataren i amb aquest resultat s’arribà al descans. A la segona part l’Algaida passà a ser el dominador del joc, però sense acabar de definir davant porteria, per la seva part els locals aguantaven amb solvència i creaven perill de forma intermitent mitjançant ràpides transicions. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit els algaidins feren el segon gol i el mantingueren fins a l’acabament de l’encontre. Els gols de l’Algaida els feren Alexandre Rafael i Tomeu Pou.

Amateur CE Algaida 4 – 2 Lloret

Victòria de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra el Lloret per 4 gols a 2. El partit va començar amb un lleuger domini dels algaidins que feia que s’arribàs amb perill a l’àrea visitant. Els lloritans cometeren un penal que el porter visitant a aturar, però al cap de poc temps els algaidins  aconseguiren marcar el 1 a 0. Al poc de començar el segons temps els visitants empataren a un gol, i poc després l’Algaida es tornar a avançar i el Lloret poc després va empatar. No fou fins que faltaven menys de 15 minuts que han aconseguit el 3 a 2, i poc després han fet el que seria definitiu 4 a 2 a favor dels algaidins. Els gols de l’Algaida els feren José Miguel Ortega (2), Marc Mulet i Llorenç Gil.

Victòria de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida conta el  dins Es Porrassar per 4 gols a 2. Partit on a la primera part el marcador fou ajustat, primer marcaren les algaidines i les visitants capgiraren el marcador al seu favor. Però abans d’arribar al descans les jugadores de l’Algaida empataren a 2. A la segona part les algaidines consolidaren el seu millor joc i passaren a dominar clarament tant el partit com el marcador. Els gols de l’Algaida els feren Maria del Mar Barceló (3) i Denitsa Ivanova.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d