Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEducacióPinaRanda

Els docents del CEIP Pare Bartomeu Pou voten majoritàriament NO.

votacionsceip
Foto: @jordisalem

Ahir vespre es va tancar la consulta sobre la proposta d’acord de la Conselleria d’Educació organitzada per l’Assemblea de Docents. Els vots en contra a donar per bona la proposta d’acord feta per la Conselleria i ratificada pels sindicats STEI i CCOO s’imposaren als vots a favor. Al final s’han pogut organitzar 187 meses en 185 centres educatius arreu de les Illes Balears. En total, hi ha al voltant de 300 escoles i instituts públics a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Segons les dades provisionals que ha facilitat l’Assemblea de Docents a través del seu perfil de Facebook quan encara no hi ha un recompte definitiu, el NO ha obtingut 3.294 vots (69,09%) i el SÍ, 1.223 (25,65%). Hi ha hagut 227 vots en blanc (4,76) i 24 (0,5) de nuls.

En el cas del CEIP Pare Bartomeu Pou, s’han emès 37 vots (la totalitat dels docents), amb 3 vots a favor de l’acord i 34 vots en contra de l’acord.

Després de tenir els resultats definitius, l’Assemblea de Docents té previst convocar una assemblea general a totes les illes per fer una anàlisi reposada de la consulta i definir l’estratègia a seguir a partir d’ara sobre la negociació amb la Conselleria.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: