Biel Majoral, Vicent Torrent i Jaume Arnella reben “ex aequo” el Premi Trajectòria dels Premis Enderrock 2021

Vicent Torrent, Jaume Arnella i Biel Majoral als Premis Enderrock 2021 Foto: Michal Novak

Aquesta setmana s’ha celebrat la 23a edició de la gala dels Premis Enderrock de la Música Catalana a Girona. L’acte es portarà a terme amb un protocol sanitari del 50% d’aforament i amb testos d’antígens a tots els artistes que pugen a l’escenari. Una àmplia representació de personatges populars de la música, el cinema i el teatre lliuraren els 30 guardons de la Nit Enderrock

Biel Majoral ha recollit el premi Enderrock a la Trajectòria. És un reconeixement al seu llegat en l’àmbit de la música tradicional. Majoral va compartir aquest guardó ex aequo amb els també cantautors Jaume Arnella i Vicent Torrent. Els tres autors varen regalar al públic una corranda a tres per agrair el premi.

La cantautora mallorquina Maria Jaume va rebre el premi al millor artista revelació segons la crítica. El disc MA Live in Tokio, de Sílvia Pérez Cruz i el menorquí Marco Mezquida, també varen guanyar el premi a Millor disc de jazz.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.