Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsports

Crònica esportiva del CE Algaida del cap de setmana de Sant Sebastià

La crònica d’aquesta setmana es en sentit cronòlogic, d’acord així com jugaren els diferents equips del CE Algaida, amb molts bosn resultats per a la majoria dels equips

resultatscealgaida_0118_03

Important victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida contra l’Artà per 3 a 1 en el partit jugat dins Es Porrassar. Els dos primers quarts foren molt igualats, amb una vocació més ofensiva per part dels algaidins i els visitants que creaven molt de perill amb les jugades a pilota aturada, aquest equilibri de forces fa que s’arribi a la mitja part amb empat a zero. En els altres dos quarts la cosa va canviar, ja que els algaidins aconseguiren convertir en gol la seva dinàmica ofensiva, tret del gol rebut després d’una excel·lent jugada dels visitants Els gols de l’Algaida els varen fer Vlad-Daniel i Pau Forteza (2).

Victòria de l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida en el partit que es disputà dins Es Porrassar contra els nostres veïnats de l’Espanya At de Llucmajor. El marcador final de 3 a 2 fou ajustat, però sempre va estar dominat pels algaidins. En el descans s’arribà amb avantatge de l’Algaida que els de Llucmajor aconseguiren igualar, però els algaidins tornaren a marcar i sumaren els tres punts en joc. Els gols de l’Algaida els han feren Miquel Angel Massanet, Tomeu Buñola i Sebastià Nolla.

Derrota de l’equip Aleví de primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita a San Cayetano per 6 a 4. El partit va quedar condicionat per un dolent tercer quart dels algaidins, ja que s’havia arribat al descans amb una avantatge de 2 a 3 a favor de l’Algaida. Però en un tercer quart els locals espitjaren molt i capgiraren el marcador a favor dels ciutadans. Els gols de l’Algaida els feren Joan Cantallops, Arturo Palou i Joan Nicolau (2).

Contundent victòria de l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar per 7 gols a 0 davant el Campos. El partit va estar dominat totalment pels algaidins des de el primer moment fins al darrer.  Els gols de l’Algaida els feren Jaume Cortés (4), Manel Osuna i Pere miquel Riera (2).

Derrota de l’equip Pre-Benjamí de primer any del Club Esportiu Algaida en el partit contra el Salla At. dins Es Porrassar. El partit fou molt igualat i no es ressolgué fins a gairebé el final. Els visitants són els segons classificats i però els algaidins lluitaren molt i feren un bon joc. Els gols de l’Algaida els feren Per Mercadal (2) i Pau Barceló.

Amb empat a 2 gols acabà el partit jugat dins Es Porrassar entre l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida i l’Interplà. A la primera part els algaidins sortiren sense ritme i en els primers 15 minuts ja havien rebut els dos gols en contra. A la segona part la cosa canvià i l’Algaida va sortir a per totes,  creant ocasions de gol i d’aquesta manera aconseguiren empatar. Els gols de l’Algaida els va fer n’Álvaro Acedo.

Bona victòria de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en la seva visita a La ViIeta, per 2 gols a 9. L’equip local fou superat en tot els aspectes per les jugadores de l’Algaida. Els gols de l’Algaida els feren Margalida Fullana (2), Maria del Mar Barceló (3), Denitsa Ivanova (2), Maria del Mar Morro i Leoni Hennrich. Excel·lent partit de les nines.

Tres punts sumà l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida contra el Calvià a dins Es Porrassar gràcies al 4 a 2 definitiu en el marcador. No fou fins a gairebé el final de la primera part quan l’Algaida aconseguí fer el 1 a 0 i quasi marca el segon en un contraatac rapidíssim en la darrera jugada del primer temps. A la segona part els algaidins avançaren la pressió i en gairebé 15 minuts marcaren tres gols més que deixaren pràcticament el partit sentenciat. En els darrers 5 minuts de partit els visitants feren dos gols per la relaxació dels locals. Els gols de l’Algaida els feren Llorenç Gil (2) i Tomeu Muñoz (2).

Un punt va aconseguir l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva vista al del Rafal gràcies a l’empat a un gol. En la primera part els locals espitjaren en la zona de creació dels algaidins, afavorits per conèixer bé els seu camp de reduïdes dimensions, i en una jugada embolicada dins l’àrea aconseguiren avançar-se al marcador. Els algaidins per la seva part empataren un poc abans d’arribar el descans mitjançant un xut molt llunyà que el porter local no va aconseguir controlar. A La segona part els locals seguien en la seva intensitat, però, els algaidins s’enfortiren al centre del camp i tot i els intents cap de les jugades ofensives acabaren en gol. El gol de l’Algaida el feu en Bernat Llompart Salas.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: