Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Més per Algaida retreu que el PSIB posi en perill futurs acords progressistes amb acords amb el PP.

En el plenari d’ahir dijous 7 de setembre, el regidor Joan Collet va denunciar que en les meses de contractació del mes d’agost, el PSIB només s’ha convidat a participar al Partit Popular. En resposta en aquesta pregunta, Rafel Oliver del PP va mostrar al plenari un document signat pels cinc regidors socialistes, en el qual s’estableix que en les meses de contractació sempre hi haurà un regidor del PP. No obstant això, Oliver va negar aquest acord, ja que no hi havia cap signatura de cap representant del PP.

Tot plegat ha conduït al fet que, tal com recull tot pla.cat, Més denuncia que s’ha dinamitat un possible pacte d’esquerres i s’acusa al PSOE de tenir un pacte de dietes amb el PP de cara a formar part de les meses de contractació pel qual es cobren 60 euros per assistència. Això explica segons els ecosobiranistes que el PP votàs a favor d’aquest punt en el plenari d’organització del consistori municipal d’aquesta legislatura celebrat el passat 5 de juliol, tal com ha declarat a aquest digital. Cal recordar que Més va votar en contra de les dietes municipals.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana va defensar, en declaracions a aquest digital que, amb la presència del PP en les meses de contractació “és vol garantir la transparència de tots els processos”. Fullana afegí que a les meses de contractació només hi pot haver dos regidors, un de l’equip de govern i un de l’oposició”, però que no es tractava de res més que això. Rafel Oliver del PP també va deixar clar en declaracions a aquest digital, al qual va mostrar el paper, en què la signatura només era dels regidors del PSIB. Fullana parla de compromís per donar seguretat i transparència i no d’acord.

MÉS per Algaida interpreta que amb aquesta decisió es dificulta la possibilitat d’arribar a acords progressistes a l’Ajuntament d’Algaida. Mas afegeix que el PSIB “no ho ha fet bé” i que és difícil que s’argumenti transparència quan hi ha dos dels trets partits de l’oposició a qui no se’ls convida ni a assistir a les meses de contractació.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: