Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del llarg pont de desembre del CE Algaida

De més petits a més grans, aquí teniu la crònica.

resultatscealgaida_1217_02

No pogueren puntuar els més petits del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Consell. Partit molt igualat, amb un marcador ajustat, i amb opcions del Pre-Benjamí de primer any de l’Algaida fins al darrer moment. El gol de l’Algaida el feu en Pere Mercadal.

Tampoc guanyaren per la mínima els prebenjamins A Derrota dins Santanyí. Amb un solitari gol es decidí l’encontre que jugaren els algaidins dins el camp del segon classificat. El partit fou molt igualat i amb opcions per part dels dos equips.

Victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida contra l’At. Manacor dins Es Porrassar. El partit va estar dominat en tot moment pels algaidins, sobretot a partir del tercer quart quan els algaidins encetaren el marcador. Els gols de l’Algaida els feren:  Marc Soriano (2), Hugo Prior (2), Vlad Daniel, Arturo Palou (3) i Agustí Lara.

Derrota per la mínima de l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida dins Na Capellera de Manacor. Els algaidins fereb un gran partit dins el camp de l’equip que va líder en la classificació. Els locals s’avançaren en el primer quart, i aconseguiren el 2 a 0 en el tercer quart i amb un final de partit trepidant l’Algaida va aconseguir empatar 2 a 2 i en la darrera jugada va rebre un gol que fou el definitiu 3 a 2 a favor del locals. Els gols de l’Algaida els feren Sebastià Nolla i Tomeu Bunyola.

Tampoc va puntuar l’equip Aleví A del Club Esportiu Algaida contra la Penya Arrabal dins Es Porrassar. El partit va estar molt igualat, disputat i amb una gran entrega per part dels dos equips. La diferència en el marcador només reflecteix dues situacions molt puntuals que els visitants aprofitaren. L’Algaida desplegà un bon joc però no va tenir el premi del gol.

Victòria de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida contra Son Oliva At. dins Es Porrassar. El partit es va veure condicionat pel pronunciat vent que feia i que dificultava el joc dels dos equips. Els primers en marcar foren els algaidins al poc de començar el partit, però els visitants empataren just abans d’arribar a la mitja part. A la segona part s’avançaren els de Son Oliva i l’Algaida va empatar primer i feu el definitiu 3 a 2 quan quedava molt poc per acabar l’encontre. Els tres gols de l’Algaida els va fer en Miquel Llompart.

Victòria contundent de l’equip cadet del Club Esportiu Algaida contra el Rtvº. Marratxí dins Es Porrassar. El partit començà amb un gol dels visitants en els primers 10 minuts, però els algaidins capgiraren aquest desavantatge per 3 a 1 al seu favor abans d’arribar al descans. La segona part fou de domini total de l’Algaida que va marcar quatre gols més per arribar al 7 a 1 definitiu. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Tomàs (3), Marc Rando (2), Marc Puigserver i Josep Puigserver.

Un empat a 2 gols va obtenir l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida contra l’Espanya de Llucmajor dins Es Porrassar. El partit fou molt disputat, on els algaidins foren els primers en marcar  amb un xut molt ajustat des de fora de l’àrea grossa. Però els visitants es veren afavorits amb un penal que suposà l’empat a un gol. L’empat a 1 va  activa els locals que aconseguiren arribar al 2 a 1 al descans. A la segona part els visitants tornaren a veure’s afavorits amb un altre penal que significat el que seria definitiu 2 a 2. Els gols de l’Algaida els feren n’Álvaro Acedo i en Joan Cerdà.

Important victòria de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita al camp de Santa Monica. Els locals eren els segons classificat i l’Algaida els tercers, el partit fou molt disputat i els algaidins s’avançaren per 0 a 1 al poc de començar l’encontre, cosa que feu pujar la intensitat del joc. A la segona part el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica i en un ràpid contraatac els algaidins feren el 0 a 2, però els locals en una jugada embolicada dins l’àrea visitant feren l’1 a 2. El partit intens va tenir un nou contratac algaidí que culminà amb el tercer gol  i quan faltava poc per acabar el partit els locals aconseguiren el 2 a 3 definitiu, després d’un xut que pegà a l’esquena d’un davanter local. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Muñoz, Rafel Jaume i Llorenç Gil.

Derrota per la mínima de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida contra el Collerense B dins Es Porrassar. El partit fou tan ajustat i les primeres en marcar foren les del Collerense, però al cap de poc temps les jugadores de l’Algaida empataren fins arribar al descans amb el resultat d’1 a 1. A la segona part la igualtat es mantingué fins que al final del temps reglamentari, les visitants marcaren un segon gol que els hi donà la victòria. El gol de l’Algaida el feu na Maria del Mar Morro.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: