Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Els socialistes d’Algaida, Pina i Randa reelegiren Francesc Miralles com a secretari general

El passat dijous 30 de novembre, l’Agrupació Socialista d’Algaida, Pina i Randa va celebrar la seva corresponent assemblea per tal d’elegir a la nova comissió executiva en la qual la militància va tornat a dipositar la seva confiança en l’exbatle d’Algaida i vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles per encapçalar l’equip com a secretari general.

Miralles va agraïr el suport dels companys i companyes per mantenir la confiança en ell i es va marcar com a objectiu «continuar dinamitzant i fent créixer l’agrupació gràcies a aquest projecte col·lectiu del que tots i totes en formam part».

assembleaalgaida30112017Francesc Miralles va presentar una comissió executiva àmplia i representativa, de la qual Antònia Bibiloni en serà la nova secretària d’Organització de l’agrupació local.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, i la secretària d’Organització del PSIB-PSOE, Silvana González, participaren a l’assemblea, acompanyant als socialistes d’Algaida, Pina i Randa en l’elecció de la nova comissió executiva.

Garrido va recordar que les agrupacions socialistes de Mallorca estan acabant ara el procés de renovació de lideratges i equips, pel que «tenim el partit preparat per guanyar i preparat per continuar fent realitat el canvi», destacant que «el projecte que tenim va més enllà d’una legislatura» i posant com exemple «el que estam fent els socialistes a Algaida, Pina i Randa».

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d