Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Crònica futbolística del cap de setmana del CE Algaida

Recuperam les cròniques esportives del CD Algaida

resultats_esportius_0518_1

Victòria de l’equip Aleví A del Club Esportiu Algaida contra el Cardassar A en el partit disputat dins Es Porrassar per 3 gols a 1. El partit va començar molt bé pels algaidins que al poc de començar el partit aconseguiren avançar-se en el marcador, aquest fet va desconcertar als rivals i als algaidins els hi va donar coratge, tant així que abans d’arribar al descans tornà a marcar l’Algaida. El segon temps els locals hagueren de resistir els intents de l’equip visitant però al final aconseguiren sumar els tres punts. Els gols de l’Algaida els feren Miquel ángel Fernàndez, Tomeu Verger i Vlad-Daniel.

En canvi l’equip Aleví B no va poder puntuar en la seva visita a Sant Llorenç d’es Cardassar. El partit fou igualat fins al tercer quart en què els locals aconseguiren tres gols a favor en pràcticament 3 minuts. En el darrer quart els algaidins aconseguit marcar però el partit ja estaia molt costa amunt deixant un resultat final de 5 a 1. El gol de l’Algaida el feu en Tomeu Bunyola.

Nova victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat contra el Cardassar Atlètic dins Es Porrassar. El partit va estar dominat en tot moment pels algaidins que varen saber controlar el ritme de partit i assegurar-se el tres punts. Els gols de l’Algaida els feren Javier Muñoz, Hugo Prior i Arturo Palou.

Tres punts han sumat l’equip Pre-Benjamí A contra el Manacor en el partit disputat dins Es Porrassar. Un efectiu primer quart dels algaidins va fer que agafassin avantatge en el marcador que saberen administrar fins al final del partit Els gols de l’Algaida els feren  Guillermo Da Rosa (2) i Llorenç Dalmau.

Important victòria de l’equip Cadet den el partit disputat dins Es Porrassar contra el Son Caliu, ja que s’enfrontaven el segon i tercer classificat de la competició.  Els primers en marcar foren els visitats tot just començat el partit, però això no descentrà els algaidins que abans d’arribar al descans aconseguiren empatar 1 a 1. A la segona part va continuar el domini dels algaidins que varen tenir el premi del segon gol i sumar els tres punts. Els gols de l’Algaida els feren Sergi Argues i Tomeu Tomàs.

Derrota de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida contra l’Interplà dins Santa Eugenia. Uns vints minuts inicials molt dolents del algaidins deixaren pràcticament sentenciat el partit en la primera part, ja que els locals guanyaren l’esquena de manera molt clara a la defensa algaidina que va veure com s’arribava al descans amb un marcador de 4 a 0 en contra. A la segona part l’Algaida va tret l’orgull i va plantat cara als locals però ja era massa tard.

Contundent victòria de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra l’At. Camp Redó. El partit fou un monòleg per part dels algaidins des de l’inici del partit. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Puigserver, Saad Benmerzoug (2), Miquel Llompart (4), Joan Miquel Hernández i Lorenzo Lundahl (2).

Important victòria de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Vilafranca. El partit va començar amb un ritme molt alt per part dels algaidins que cercaven la porteria contraria en tot moment, creant ocasions de gol que no es convertien ja sigui perquè la pilota pegava al pal o les bones aturades del porter local, fins que en un d’aquests atacs aconseguiren el 0 a 1. Però al cap de poc temps els de Vilafranca empataren mitjançant una bona jugada individual, si bé això no va afectar als algaidins que ses tornaren avançar mitjançant un penal que els hi ha pitaren a favor. La segona part començà com la primera amb domini dels algaidins que poc a poc s’imposaren amb dos gols més dels algaidins, deixant el partit sentenciat al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren José Miguel Ortega, Marc Rafel, Juanan Pérez i Llorenç Gil.

Enhorabona a tots els jugadors i ànims en la recta final de temporada

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: