La Policia local d’Algaida comptarà amb dos nous vehicles sostenibles

nouvehiclepoliciaalgaida

Foto: Ajuntament d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida renova els vehicles de la Policia Local amb l’adquisició d’un tot terreny híbrid i un altre cotxe elèctric 100 per cent que arribarà aviat. Amb aquests dos vehicles i el que adquirí recentment per a la brigada municipal, l’Ajuntament d’Algaida continua fent passes amb el seu compromís amb la realització d’accions per a la lluita contra el canvi climàtic amb la reducció d’emissions de Co2 i un estalvi important en el consum de litres de combustible. Per tant, asseguren des del consistori, és una aposta per la sostenibilitat i l’augment de l’eficiència energètica al municipi.

Per les característiques del municipi i la feina de la Policia Local, s’ha adquirit un vehicle tot terreny híbrid i un vehicle 100% elèctric amb el sistema de rènting de 4 anys que inclou, entre altres coses, manteniment i assegurança a tot risc. A banda d’aquesta aposta pel medi ambient, es dota a la Policia Local de vehicles moderns i amb les prestacions adequades per a la realització de la seva tasca amb les millors condicions.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.