Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del cap de setmana.

Aquesta setmana hi hagut menys partits de competició oficial, de fet el Pina CF descansava aquesta jornada, tots els partits han tengut lloc durant el dissabte.

A les categories més grans empat a 1 gol amb el Llucmajor del amateurs del CE Algaida. L’equip algaidí s’avançà al marcador al minut 80 amb un gol de Llorenç Gil, si bé poc després es va produir l’empat de l’equip local.

Empat també dels juvenils dins el camp de Sant Jordi. En aquesta ocasió foren els santjordiers els qui es posaren per davant però a la segona part reaccionaren els algaidins i empataren el partit gràcies als gols de Francesc Clemente i Tomeu Muñoz.

Victòria del alevins A davant el recreativo Arenal on a tenor del resultat, 0 a 7, va quedar palesa la superioritat en el joc dels algaidins. Els golejadors foren Jaume Ignasi Sampol, Marc Servera (2), Álvaro Palou (2), Joan Miquel Hernández i Ruben Marcus.

També victòria dels benjamins A davant l’Inter de Manacor per 5 gols 0. Els golejadors foren Jordi Mascaró, Javier Miranda, Miquel Àngel Fernández, Baltasar Sales i Adrián Fernández.

Menys sort tingueren els Alevins B que perderen davant l’equip B d’Urbanitzacions, si bé volen destacar els dos gols de Miquel Àngel Massanet i Saad Benmerzoug. Tampoc guanyaren els prebenjamins de primer any.

Tampoc guanyaren es cadets davant el segon classificat el Son Sardina. La primera part ajustada intensa acabant 3 a 1 a favor dels sardiners. A la segona part fou també intensa i gràcies a un canvi tècnic varen aconseguir remuntar fins al 5 a 4 definitiu i destacable malgrat no aconseguiren la victòria. Els gols els feren Guillem Pou, Adrián Pujol i Miquel Servera.

Aquí teniu tots els resultats.

DSC_1073-01

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: