Detenen un home per 15 robatoris en comerços d’Algaida i Llucmajor

Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’almenys 15 robatoris en establiments comercials d’Algaida i Llucmajor. En el cas d’Algaida s’han vist afectats 8 negocis.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dimarts en nota de premsa, la passada setmana es van produir nombrosos robatoris que van causar alarma entre els comerciants d’Algaida i Llucmajor.

En tots els robatoris comesos, ha explicat, es va utilitzar el mateix ‘modus operandi’, que consistia a rompre les portes d’entrada dels comerços i una vegada a l’interior apoderar-se de doblers que hi havia a les caixes registradores.

Per això, efectius de la Guàrdia Civil varen dissenyar un dispositiu de vigilància per l’interior de la població d’Algaida en el qual va col·laborar la Policia Local, sempre de nit o matinada, hores en què es cometien els robatoris.

Durant la investigació, els agents varen aconseguir la numeració de la placa de matrícula d’un vehicle implicat en els robatoris. Després de diverses gestions varen localitzar al conductor del cotxe, un delinqüent habitual amb nombrosos antecedents per fets similars.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.