115 joves es beneficien de les beques municipals per a formació, educació i esports.

Un total de 115 joves d’Algaida, Pina i Randa es beneficien de les beques municipals que convoca anualment l’Ajuntament d’Algaida i a les quals destina enguany un total de 35.000 euros.

La convocatòria de la qual s’han concedit més beques amb un total de 57, és la d’ajudes als estudiants universitaris o de cicles formatius de grau superior. Aquestes beques són “per servir de complement i promoció per als estudiants del municipi i incentivar i facilitar que els estudiants puguin arribar a nivells formatius superiors”, ha explicat la regidora d’Educació, Margalida Garcias.

Concretament, s’han promogut beques de formació, que tenen per objecte col·laborar econòmicament amb els joves que duguin a terme estudis o activitats formatives pel lleure i l’esport (com per exemple, cursos de monitor i director de temps lliure, entrenadors esportius, formació musical, etc…). D’aquestes, se n’han beneficiat 7 joves.

Per altra banda, 49 estudiants gaudeixen de les subvencions per a transport escolar en nivells no obligatoris. Aquestes estan destinades als alumnes residents a Algaida que assisteixen al IES Llucmajor per cursar nivells educatius no obligatoris.

Pel que fa a l’esport, 2 joves s’han beneficiat de les ajudes a esportistes locals per a modalitats individuals que participen en competicions esportives oficials d’àmbit insular, autonòmic i/o estatal.

Garcias apunta que la concessió d’aquestes beques “és una aposta de l’equip de govern des de fa anys”. “Pensam que invertir en la formació dels joves i, en la mesura de les nostres possibilitats ajudar a fer que puguin formar-se com més millor, invertim en la millora present i sobretot futura del nostre municipi”.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.