Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del darrer cap de setmana d’octubre

A continuació, breu crònica esportiva del cap de setmana

resultatsesportius1017_5

Derrota en Es Porrassar de l’Aleví B del Club Esportiu Algaida contra el Santanyí. El partit no començà molt be però fou a la segona part quan l’Algaida ha rebut la resta de gols en contra. El gol dels algaidins el feu Tomeu Buñola.

Victoria dels més petits del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar, contra els inqueros del Juventud Constància amb un gol de Pere Mercadal.

Derrota de l’Aleví de primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita a La Salle. No estaren molt fins els algaidins, si bé els gols que han rebut han estat més per errades pròpies que per mèrits del ciutadans.

Victoria del Benjamí del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra S’Horta At. A priori el partit era molt complicat pels algaidins ja que jugaven el primer contra el segon classificat del grup però dominaren totalment el partit, sense donar cap opció als visitants. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (3), Pau Forteza (2) i Marc Soriano.

No obtingueren un bon resultat el Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida contra el Felanitx dins Es Porrassar. Bàsicament el partit està marcat per l’efectivitat davant porteria entre els dos equips, es pot dir que els algaidins han dut més el pes del partit, creant ocasions que no aconseguien transformar en gol, mentre que els felanitxers foren molt més efectius en les seves ocasions. El gol de l’Algaida el feu en Guillermo da Rosa.

Victòria del Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita a S’Indioteria. El partit està controlat en tot moment pels algaidins que agafaren avantatge en el marcador abans d’arribar al descans. La segona part fou molt similar a la primera. Els gols de l’Algaida els feren  Álvaro Acedo, Lluis Rosselló i Adrián Nilsson.

Victòria del Juvenil del Club Esportiu Algaida contra el Sp. Ciutat de Palma en Es Porrassar. Els algaidins començaren el partit pressionant al contrari, combinat entre línies i cercant les bandes, i amb d’aquestes triangulacions, i s’avançaren en el marcador. El visitant empataren abans d’arribar a la mitja part. La segona part també fou de  domini de l’Algaida i quan faltava molt poc per acabar el partit i després d’una excel·lent jugada dels algaidins aconseguiren el definitiu 2 a 1 a favor de l’Algaida. Els gols algaidins els feren Francesc Bover i Tomeu Pou.

També victòria de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida contra l’Atlètic Marratxí dins Es Porrassar. El partit començà sense domini de cap equip, i de fet foren els visitants els que marcaren primer mitjançant una falta que ha rebotà en la barrera i entrà dins la porteria que defensava l’Algaida. Els algaidins espitjaren un poc més i empataren amb un xut des de fora de l’àrea, quan faltava poc per arribar al descans els de Marratxí es tornaren a avançar en el marcador. A la segona part l’Algaida sortí  a per totes per capgirar el marcador al seu favor, després d’unes variacions tàctiques que donaren el seu fruit, aconseguint tres gols fins arribar al definitiu 5 a 2. Els gols algaidins els feren Tomeu Muñoz, Llorenç Gil (2), Tomeu Vidal i Guillem Garcia.

Victòria de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida contra el Sporting Son Ferrer dins Es Porrassar. Les nines de l’Algaida ja deixaren sentenciat el partit abans d’arribar al descans, en la primera part dominaren clarament el partit, jugant pràcticament tot el temps dins la part del camp on defensaven les visitants i aquest domini es traduí en un marcador de 3 a 0 a favor de les algaidines en la primera part. La segona part fou un tràmit per les algaidines que marcaren un gol més deixant el marcador final amb un 4 a 0 a favor seu. Els gols de les nines de l’Algaida els feren Leoni Hennrich, Maria del Mar Morro i Maria del Mar Barceló.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: