Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Rafel Oliver, reelegit president de la Juntal Local del Partit Popular a Algaida

img_4046El Partit Popular d’Algaida va celebrar aquest divendres passat els seu congrés per a la renovació de la seva junta local, de la qual Rafel Oliver en va sortir proclamat president. L’acte va tenir lloc en un conegut restaurant del nostre municipi i hi participaren més d’un centenar de persones, entre afiliats i simpatitzants del partit a Algaida, Pina i Randa.

Rafel Oliver compta en la seva renovada junta, formada per 19 membres, amb Jaume Oliver com a vicepresident i Miquel Massanet com a secretari general del PP d’Algaida. El president local destacà que “estam en el camí correcte per aconseguir la batlia al 2019 i corregir les polítiques equivocades d’un equip de govern que, malgrat estar en minoria (PSIB-PSOE), imposa mesures com la pujada de l’IBI; que ja varem denunciar”.

 

img_4047

El president del Partit Popular de Balears, Biel Company, destaca la importància de la renovació i impuls de juntes locals com la dAlgaida i posa en valor que “el PP de les Balears està demostrant estar a l’altura que la ciutadania demana”. Tal i com es pot veure a la fotografia de la nota de premsa, a més de Company hi assitiren Toni Fuster, secretari general del PP a les Illes Balears, Llorenç Galmés, vicepresident del partit i Margalida Duran, presidenta de la Junta Local de Palma del Partit Popular, entre d’altres càrrecs.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d