Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del tercer cap de setmana de novembre

resultatsesportius_nov03

Derrota del Pina CF en el camp es Revolt de l’Atlètic del Montuïri, en una dolorosa derrota per 5 gols a 0 en aquest esperat derbi. Cal tenir present que una part dels seus jugadors que juguen amb l’Atlètic de Montuïri (Toni Bergas Forteza, Toni Sánchez Jiménez, Miquel Ginard Fiol i Toni Mayol Arbona) varen jugar a l’equip piner a l’ascens a 1a Regional.

Tampoc tingueren sort els grans de l’Algaida. A la primera part els de San Cayetano varen  controlar més el partit i es trobaren amb dos gols a favor. A la segona part els algaidins aprofundiren més en el joc ofensiu , però no obtingueren el premi del gol.

Partit molt disputat el que jugaren Les nines de l’Algaida. Els dos equips intentaren en tot moment imposar el seu joc i no fou fins al final del partit quan ses decidí el resultat. Primer s’avançaren les ciutadanes 0 a 1, però l’Algaida femení va tenir  capacitat de resposta i en els darrers 15 minuts del partit a capgirat el marcador al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren na Melodi de Dios i na María del Mar Barceló.

Victòria molt treballada dels juvenils de l’Algaida dins el camp del Son Sardina per 0 a 1. Els dos equips estan molt igualats a la part mitja / alta de la classificació i així es demostrà en el partit. El jugador de l’Algaida Andreu Pérez va aconseguir marcar el seu gol abans d’acabar la primera part. A la segona part els ciutadans intentaren capgirar el marcador, però l’ordre tàctic dels algaidins ho evità.

Derrota per 2 gols a 0 dels cadets dins el camp del Capellera davant l’Atlètic de Manacor. El partit en va estar molt igualat, el manacorins fent molta pressió al mig del camp i intentant fer jugar molt enrere a l’Algaida. El primer gol fou en pròpia porta en una jugada desafortunada a la sortida d’un corner, i després marcaren el segon.

Derrota per 3 gols a 1 dins el camp del Patronato A. El partit dels algaidins fou molt bo tant per l’aptitud i feina feta, però a les  acaballes del partit els de Can Pastilla resolgueren el partit al seu favor. El gol de l’Algaida el feu en Biel Sampol.

L’Aleví A de l’Algaida va rebre la visita de l’Espanya AT de Llucmajor i els locals  s’imposaren amb claredat a l’equip llucmajorer. El primer quart de partit fou més o manco igualat, però la resta del partit, fou clara la superioritat de l’Algaida. Els gols els feren en Marc Servera i n’Alvaro Palou (tres cada un). Una setmana més, l’Aleví A de l’Algaida, liderarà en solitari la classificació, a més de sumar tots els punts possibles.

Un altre equip que és consolida a la part alta de la classificació. El Benjamí A de l’Algaida va jugar dins Sineu, que és un dels equips de la part alta de la classificaciói va guanyar per 0 a 1. Gràcies a la solidesa defensiva i saber gestionar els temps del partit, els algaidins, aconseguiren la victoria gràcies al gol fet per en Joan Nicolau. Alaró 4 – 0 Pre-Benjamí CE Algaida

Els més petits de l’Algaida jugaren dins Alaró, una visita difícil ja que els locals van segons a la classificació i així ho demostraren en el partit. Aquest partit ha de servir als menuts per seguir agafant experiència a la competició.

I els trotadors?

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la III Volta en Sitra i Colla de Tres, a Porreres, i ha esdevingut la que és, de moment, una de les curses de resistència amb més participació de bicicletes. Fins a un total de 130 equips participaren a la cursa; això vol dir que, al esser una cursa que es disputava per equips de 3 components tots plegats, a la sortida hi havia pràcticament 400 bicicletes sota l’arc de sortida. Els Trotadors hem tengut també una molt bona representació disputant la cursa.

En primer lloc, i primers també d’entre els Trotadors, foren l’equip format per en Mixi Pou, en Miquel Gelabert i en Javi Pascual. Un equip molt potent que va finalitzar la cursa en el lloc 25è de la general, amb un temps total de 3:38:14 aconseguint donar amb aquest temps una suma de 6 voltes al circuit de 12 kms.

El següent equip Trotador era el format per en Joan Sastre, en Jaume Noguera i en Bernat Capellà que arribaren en la posició 51a de la general amb un temps de cursa de 3:13:10. Temps que els va permetre fer 5 voltes al llarg circuit. El següent equip Trotador en finalitzar la cursa fou el format per en Miquel Ramon Oliver, en Xesc Barceló i en Joan Verdera, el qual va aconseguir arribar a final de cursa sense cap incident i aconseguí la 68a posició general fent un total de 5 voltes amb un temps de 3:27:36

Altres Trotadors participaren a la cursa com a integrants d’altres equips. D’entre aquests cal destacar l’equip que comptava amb la presencia de José Terrones, n’Alex Figuero, en Pedro Picazzo que aconseguiren la 31a posició final amb un temps 3:01:45 i 5 voltes.

En Pep Lluis Busquets que, fent equip amb n’Angela i en Xesc Aloy, arribaren en la posició 81ena. I un altre que també hi era fou en Biel Baco, soci Trotador i que també va formar part d’un altre equip a la cursa. Ells foren el 98 de la general donant un total de 3 voltes. Un altre algaidi que participava era en Jaume Gonzàlez, integran de l’equip Caldentey. Ells arribaren els 23ens de la general, un lloc molt avançat!

Cal destacar l’alta participació femenina a la cursa, destacant l’algaidina Cati Bauzà que, en aquesta cursa també va participar formant part de l’equip femení Viva Blue MTB Ladies Team. Elles acabaren la cursa en la posició 93a fent equip amb na Agnes Oliver i na Lourdes Lopez. Molt be Cati!!!

I finalment n’Andreu Trobat i en Bernat Ramis on, aquest darrer, debutava a les curses de resistència., els quals aconseguiren arribar, juntament amb el seu Company Gabriel Xuclà, a la posició 94 fent un total de 3 voltes.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d