Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsports

Diumenge la Challenge, volta a Mallorca, passa per Algaida

logochallengeEnguany es compleixen 25 anys de la celebració de la primera Volta Ciclista a Mallorca. Es tracta d’una de les primeres competicions ciclistes de l’any i en algunes ocasions grans ciclistes hi han participat a mode d’entrenament per les altres grans carreres del circuit internacional.

Enguany la carrera té una durada de quatre dies. Va començar ahir dijous i dura fins el proper diumenge. Serà en aquesta darrera sessió quan els corredors passaran pel nostre municipi. Amb sortida des de Sant Jordi a les 10 del matí, es dirigiran cap a Llucmajor, passaran per Algaida entrant pel carrer del Colomer cap a l’Amargura, Unió, Palma i a l’altura de sa Talaieta, voltaran per l’antiga carretera de Manacor i a la rotonda del Cossier, agafaran direcció Montuïri per després Sant Joan, Sineu, Ariany, Santa Margalida, Inca, Binissalem, Consell, Santa Maria del Camí, Palmanyola, Esporles i finalment cap a Palma

Respecte al nostre poble cal destacar que que hi haurà una meta volant en homenatge al corredor algaidí Toni Cerdà ubicada al carrer de Palma. Cal recordar que Toni Cerdà fou ciclista de pista i de carretera, entrenador,  seleccionador nacional de pista, masatgista, preparador, i en els darrers anys abans de morir el 2013, xofer dels comissaris en la Challenge de Mallorca.

El pas dels ciclistes per Algaida està previst per una mica després de les 10:30 del matí.

Challenge_algaida

Convidam a tots als aficionats al ciclisme a assitir a veure passar els corredors pel nostre poble. Recordau també que podeu veure els resums de l’etapa a través dels serveis de TV a la carta de RTVE 

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d