Gran jornada de futbol del Pina i del CE Algaida

Treballada i important victòria del Pina CF a dins el camp de l’Artà per 1-3. Els tres gols han anat a càrrec de Joan Llompart Oliver, Lomete. En el minut 30 es va produir l’expulsió del jugador del Pina Rafel Jaume i això va fer que els jugadors del Pina CF varen haver de jugar amb 10 jugadors que han provocat problemes fisics a alguns d’ells degut a l’esforç realitzat.

fotoequip2aregional

. CE Algaida (2a Regional) Foto. Guillem Vanrell 

Els grans del CE també han tengut una important victòria davant el Pòrtol per 3 gols a 1, també fets per un sol jugador Marc Mulet Mulet. Del partit també destaca l’expulsió de Pere Nieto per doble targeta groga.

 

De la resta de resultats cal destacar les victòries del juvenils dins el camp del Montaura per 3 gols a 8 fets per Macià Amengual (1), Andrés Pérez (6) i Pau Estaràs (1). Els infantils guanyaren dins el camp del Cala d’or per 1 a 10 gols fets per Alberto Palou (2), Joan Cerdà (2), Noah Otonelli (1), Xavier Urrea (1), Guillem Pou (1), Adrian Nilsson (2) i Miquel Servera (1). I també els Alevins guanyaren en el camp de l’equip d’Urbanitzacions B per 0 a 4, amb gols de Jaume Puigserver, Jordi Pujol, Jaume Falconer i Álvaro Palou.

Aquí teniu la resta de resultats

resultatsesportius2728022016

Pel que fa als trotadors a Ca’n Picafort es disputava dissabte la POWERMAN Mallorca, un duatló de referència mundial dins la categoria. El trotador Pep Lluís Busquets va poder finalitzar la cursa en 1h 35min 13 seg, aconseguint un meritori lloc 44 de la general de la cursa i el 6è dins la categoria G30-35.

Yacob Galan, en Miguel Avellaneda i en Jose Manuel Anguita han participat en la Formentera Allround. Avui horabaixa la web Elitechip encara no havia facilitat dades de la competició com tampoc la web oficial.

Dos apunts més el trotador aficant a Catalunya Toni de Iraola ha acabat la Butifarruner de l’Anoia, superant el seu propi record, i Carlos de Coro a una cursa d’obstacles a Ciudad Real  va aconseguir la 5a posició en la seva categoria.

Enhorabona a tots

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.