Diferents activitats durant el març en el marc de l’Any Llull

La Comissió Any Llull de Randa, Pina i Algaida anuncia tot un conjunt d’activitats durant aquest mes de març.

Per al proper dissabte, a les 17 hores, es durà a terme la sembra d’una figuera de la varietat Ramon Llull, procedent des Figueral de Son Mut Nou. La donació a Randa és a càrrec de Montserrat Pons Boscana, en commemoració de l’Any Llull. La sembra està organitzada per la Confraria Ramon Llull en col·laboració amb l’Ajuntament d’Algaida i es farà a l’hort de Son Romeguera.

ramonllullcuillacaminsJust després a les 18 hores, hi haurà la conferència Ramon Llull: Home de ciència, home d’acció, a càrrec de Damià Contestí Sastre d’Esthàcar OSS. Serà a l’església de Randa a partir de les 18 hores.

El divendres 11 de març es durà a terme el taller gastronòmic Ramon Llull, cruïlla de camins, a càrrec de ArqueoMallorca. Organitzat per l’Associació de Cultura Gastronòmica, cal inscriure’s a les oficines de la casa de la Vila fins al 7 de març. Places limitades

firaramonllullcartellEl dissabte 12 de març hi haurà una nova conferència, a càrrec d’Agustí Puigserver amb el títol La filosofia de Ramon Llull. Serà al local de l’Obra Cultural Balear, al carrer del Laberint.

I finalment el dissabte 19 de març, dia de Sant Josep i dels pares, se celebrarà la I Fira Nocturna del beat Ramon Llull. A partir de les 19 dhores hi haurà paradetes, combats de glossat, animació infantil i ruta gastronnòmica. Tot per contribuir a la promoció dels comerços  del municipi i que ha organitzat l’Associació de Comerç i Empresa i l’Ajuntament d’Algaida, amb la col·laboració dels Glossadors de Mallorca i de Ràdio Balear de qui us deixam una falca publicitària.

Des del noticiari convidam a tothom a seguir participant en els actes de l’Any Llull.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: