Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

Extensa crònica esportiva del segon cap de setmana d’octubre

resultatsesportius2016_oct2Repàs a la jornada futbolística començant per la Segona Regional. Mala jornada per al Pina CF que va per perdre per 2 gols a 5 dins el camp d’Es Figueral. Els gols piners han estat fets per Joan Morey i Tomeu Mut. Un dels gols de l’equip contrari fou fet en propi porta per part d’un jugador de l’equip local. Ànims al·lots!!!

Pel que fa a l’equip amateur jugava contra el Lloret dins ca seva i no ha esta fins a la segona part en què els algaidins han pujat el nivell de pressió. En el minut 51’ han xiulat un penal en contra que ha suposat que els de Lloret fessin el’1 a 0. Així hi tot, l’Algaida, ha continuat fent molta pressió i en una jugada molt bona, en Llorenç Gil, ha marcat l’empat a un gol. Aquest fet ha fet créixer més a l’equip algaidí i en el minut 72’ en Llorenç Gil ha tornat a marcar deixant el marcador en el definitiu 1 a 2. Bona feina i tres punts més per l’Algaida.

1 punt se n’ha endut els juvenils després d’empatar a 4 davant el Santa Catalina B. Els algaidins dominaren tot el partit, creant nombroses ocasions de gol i enviant 3 vegades la pilota al travesser i la influència de la mala sort. Els gols de l’Algaida els feren dos en Tomeu Muñoz, un n’Andreu Perez i l’altre en Rubén Gámez.

Els cadet de l’Algaida compten les victòries per partits jugats: tres de tres. A la primera part ja dominaren els algaidins, i a la segona, aquest domini, fou en augment. Els gols de l’Algaida cadet els feren en Joan Cerdà (qui aconseguí marcà tres gols) i en Josep Puigserver va fer els altres dos. Després del partit, els cadets del CE Algaida són els líders del seu grup.

Els infantils de l’Algaida han tingut que fer feina de valent per endur-se’n els tres punts. Al minut 33’ els de S’Arenal s’avancen en el marcador, però al dos minuts, en Noah Ottonelli, aconseguia l’empat. Poc a poc els algaidins imposaren el seu joc. Gairebé al darrer minut, en Biel Sampol aconseguí el gol de la victòria local a la treta d’un corner.

Bon resultat amb contundent victòria de l’Aleví A de l’Algaida. El Campos At només va poder aguantar el primer quart del partit, a partir del segon quart el bon joc dels algaidins es va anar traduint en gols. Els gols algaidins els feren en Jaume Falconer (2), en Joan Miquel Hernández (2) i en Marc Servera (1).

En canvi, l’Aleví B de l’Algaida va jugar dins el sempre complicat camp del Son Servera, i tot i que el resultat no és el desitjat, des del Club valoren positivament l’actitud dels petits jugadors ja que, recordem, és un equip en construcció i amb poca experiència. Els gols de l’Algaida els feren en Tomeu Buñola, en Sebastià Nolla i en Miquel Àngel Massanet.

Gran debut a la competició oficial del Benjamí A del CE Algaida contra l’equip de Ses Salines. Fou un partit de clara superioritat algaidina, desplegant un bon joc i dominant gairebé tot el partit. Els gols de l’Algaida els feren en Mohamed Amin (2), un Joan Nicolau (1) i l’altre en Baltasar Sales (1).

Finalment victòria de les al·lotes del CE Algaida a l’Interplà dins Santa Eugènia. A la primera part ja agafarem una avantatge de 0 a 2 que en la segona part puja fins al 0 – 5. El gols de l’Interplà ja foren a les acaballes del partit. El més dolent del partit fou les lesions de dues jugadores de l’Algaida. Els gols de l’Algaida femení els feren na Maria del Mar Morro (3), na Maria del Mar Barceló (1) i na Leoni Hennrich (1).

I els trotadors?

A la III Cursa Popular Guàrdia Civil de Palma, hi participà en Jose Manuel Amorós que aconseguí un meritori lloc 51 de la general, amb un temps de 42:10

Miguel Avellaneda també va participar a la Ultra Trail del Rincón, una ultra trail amb 3 distàncies possibles i on en Miguel va participar a la distància de 100 kms. Avellaneda no tan sols va aconseguir acabar la cursa, sinó fou el 15è a la general realitzant la duríssima cursa en un temps de 14 hores i 18 minuts.

Pel que fa la pujada al Castell d’Alaró on també hi ha participat els Trotadors. El millors dels nostres ha estat en Jose Terronés, 123è de la general i 31è dins lacategoria M40 que aconseguia la fita de meta amb un temps de 1:17:41. En Llorenç Vallespir ho aconseguia amb un temps de 1:20:02 cosa que el feia pujar al lloc 152è de la general i 38è de la M40.

14470457_1750176128579543_5200727139294228931_n
Foto: Trotadors.es

Finalment, El sector bicicleter dels Trotadors feren ahir diumenge, 9 d´octubre, la primera sortida d´aquest hivern. La sortida es realitzà des de la Plaça d’Algaida i gairebé 30 bicicletes es varen congregar per partir cap a Lluc. Els acompanyaren un bon grapat de ciclistes de Porreres. El temps no va acompanyar als inicis de la volta i a prop de Sencelles un grup va optar per seguir rodant pel Pla. Els altres varen continuar cap a Caimari. Un cop a Caimari, un altre grupet va decidir no pujar a Lluc i d’altres valents es dedicidiren a pujar al seu ritme. Prova d’això l’ obligada foto Trotadora defora Ca’n Gallet.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d