Dimecres, setembre 27, 2023
Algaida

Presentada la XI Mostra Gastronòmica d’Algaida

Avui matí ha tengut lloc la presentació de la XI Mostra Gastronòmica d’Algaida. I és que des d’avui  i fins al proper dia 22 d’octubre, els restaurants d’Algaida participants a la Mostra Gastronòmica ofereixen els menús a migdia i vespre amb alguns dels millors plats del seu receptari.

dsc_0628La mostra, que enguany arriba ja a la XI edició, s’ha presentat avui al restaurant es Repic amb la presència dels restaurants, els cellers i cerveses participants amb la presència de la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i la regidora de Comerç, Fires i Festes, Maria Antònia Sastre.

mostraalgaida2Es 4 Vents, es Recó de Randa, es Repic, s’Hostal d’Algaida i Santuari de Cura són els restaurants que enguany participen juntament amb les Vins Can Majoral, OM Oliver Moragues, les cerveses des Pla i Banyarriquer i la col·laboració d’Olis Treurer.

Els restaurants oferiran els seus menús més especials a un preu d’entre 18 euros amb primer, segon i postres i beguda a part amb preus d’entre 8 i 10 euros els esmentats vins locals i 2’50 les cerveses. Cal recordar que la reserva als restaurants és obligatòria.

Durant els dies de la mostra es rifaran lots de productes gastronòmics d’Algaida. Així mateix, es 4 Vents, es Repic i Hostal d’Algaida obsequiaran els guanyadors dels lots amb un sopar per a dues persones i els restaurants es Recó de Randa i Santuari de Cura, amb una nit d’hotel per a dues persones. Recordau-vos de demanar la butlleta per a poder participar en el sorteig.

La batlessa Maria Antònia Mulet ha explicat que “quan aquesta mostra començà se celebrava a un carrer i durava un dia i ha anat evolucionant fins a dur-se a terme en els mateixos restaurants i durant quasi dues setmanes perquè la gent pugui gaudir-ne més dies”. Aquesta mostra “és una prova de la riquesa gastronòmica del nostre municipi  i de la gran qualitat dels nostres restaurants, els vins, les cerveses i l’Oli d’Algaida”.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: