L’Ajuntament edita un nou directori comercial del municipi d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida ha editat un nou directori comercial del municipi per tal de donar suport a les empreses i comerços del municipi especialment en aquests moments difícil pels diferents sectors afectats per la Covid-19.

Aquests dies es començarà a repartir als domicilis dels tres nuclis i a les bústies dels residents a foravila el nou Directori comercial d’Algaida, Pina i Randa. També podreu trobar aquest document a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila i a la Biblioteca Municipal i, en versió electrònica i en format PDF, al web de l’Ajuntament d’Algaida.
Es tracta d’una guia comercial, amb els telèfons i les adreces de contacte de les empreses i comerços del Municipi, que ha editat en paper l’Ajuntament d’Algaida amb el suport del departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.
La regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, apunta que “amb aquest Directori, des de l’Ajuntament d’Algaida volem reivindicar una vegada més els comerços i empreses d’Algaida, Pina i Randa i oferir a la ciutadania una eina pràctica per a tenir-los més a prop, agrupats per àmbits temàtics i amb una completa informació de contacte com ara adreces postals i electròniques, telèfons, xarxes socials i webs comercials”.

Fullana afegeix que “volem que aquest Directori sigui el primer recurs a l’hora de cercar i trobar els professionals que necessiten els residents a Algaida, Pina i Randa, a l’hora de contactar amb un comerç o amb una empresa. D’aquesta manera tots hi sortim guanyant”.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.