Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaSeguretat

Joan Oliver, nou cap de la policia local d’Algaida

9CFD6135-2DD2-484E-976E-B40FE332C89FJoan Oliver Marquet és oficialment nou cap de la Policia Local d’Algaida, després de l’acte de presa de possessió del càrrec celebrat avui dilluns la sala de plens de l’Ajuntament d’Algaida.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet ha dit que “no dubtam de la bona feina que farà en Joan perquè des del primer dia que començàrem a parlar ja vam veure que compartim els mateixos objectius”. “Volem seguir fent feina per tenir una policia de proximitat per seguir millorant el municipi i des de tots els àmbits, des dels més menuts fins als més grans”, ha afegit.

A més, Mulet ha apuntat a la necessitat “de fer feina per ampliar la plantilla de la Policia Local en el futur”, integrada actualment per 4 policies.

Joan Oliver ha fet feina a la Policia Local de Llucmajor, els darrers 25 anys en diferents llocs com ara nit, atestats, motoritzat, educació vial, destacant els darrers 11 anys com a Policia Tutor. Oliver ha dit que fer feina pels ciutadans d’Algaida, Pina i Randa és “un nou repte pel qual estic molt il·lusionat”. “Volem ser pròxims als ciutadans i donar el màxim de servei” a la vegada que ha allargat la mà a la Guàrdia Civil amb la qual “farem feina de forma conjunta en tot el que sigui necessari”.

El regidor de Policia de Llucmajor, Gori Estarellas, ha intervingut al final de l’acte: “Vos enduis un home que estima la placa i estima l’uniforme però sobretot vos enduis una bona persona”.

B7E7805D-9E41-4BE0-AADE-B0CA1424EFA7A l’acte hi han assistit amics, familiars i ja excompanys de Joan Oliver a la Policia de Llucmajor; regidors de l’Ajuntament d’Algaida membres de la Guàrdia Civil d’Algaida; la fiscal Rosario García; el coordinador del programa de Policia Tutor, Rafel Covas, entre altres.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: