Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del darrer cap de setmana de novembre

Per orde de més menuts a grans, aquí en teniu la crònica del cap de setmana.

resultatscealgaida_1117_04

Victòria dels més petits del Club Esportiu Algaida contra el Rtvo. Marratxí dins Sa Nova Cabana. El locals s’avançaren en el marcador en el primer quart, però a partir del segon quart els algaidins dominaren el joc i el marcador de manera clara. Els gols de l’Algaida els feren en Pau Barceló (3), en Pere Mercadal (2) i en Sergio Rosselló.

Meritori empat de l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida amb el Pla A en la seva visita a Montuiri. Els locals son els líders de la classificació i ses trobat amb un Algaida que els va fer front i de fet, fou el primers  equip en marcar. Els del Pla empataren gràcies a un gol en pròpia porta de l’equip algaidí. El gol de l’Algaida el feu en Guillermo da Rosa.

Important i conductent victòria de l’equip Benjamí del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra At. Escolar. El partit fou un monòleg per part dels algaidins i els de Capdepera no tingueren cap opció. Els gols de l’Algaida els feren Vlad Daniel (2), Arturo Palou (2), Andreu Fiol, Hugo Prior (4) i Pau Forteza.

No aconseguí puntuar l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Artà. Els dos primers quarts foren igualats, però els locals aconseguiren avançar-se en el marcador quan faltava poc per arribar als descans, per la seva part l’Algaida va escurçar diferències en el tercer quart, però va rebre dos gols més en el darrer quart. El gol de l’Algaida el va fer en Llorenç Argües.

Derrota de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en el seu partit jugat dins Es Porrassar contra el Ferriolense At. L’encontre, molt disputat i no es va resoldre fins a la part final del partit. Els primers en marcar foren els de Son Ferriol en la primera part, a la segona part l’Algaida empatà i va començar a dur la iniciativa en el joc, però en el tram final del partit, els visitants aconseguit acabar en gol dues jugades molt ràpides de contra atac. El gol algaidí lel va fer en Miquel Llompart.

Clara victòria de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra l’equip filial de La Unión. El partit va estar dominat pels algaidins en tots els aspectes, els visitants, no tingueren opció. Els gols de l’Algaida els varen fer en Joan Cerdà (3), n’ Álvaro Acedo, en Marc Rando (3) i en Tomeu Tomàs. Aquesta victòria permet als algaidins seguir en la part alta de la classificació.

Clara victòria de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra el Son Sardina Recreatiu. El partit està dominat totalment per les algaidines sobretot a la segona part quan marcaren dos gols les jugadores Maria de Mar Barceló i Denitsa Ivanova.

Victòria de l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra l’At. Paguera. En la primera part el ritme de joc fou molt baix degut a que cap dels dos equips aconseguia controlar clarament el joc. A la segona part els visitants sortit amb molta empenta en els primers minuts, i els algaidins hagueren d’augmentar el seu ritme de joc, i imposar la seva millor qualitat tècnica i aconseguir un marcador de 3 a 0 al seu favor. Quan faltaven 6 minuts per arribar al final del partit, els visitants marcaren de penal i tres minuts després feren el 3 a 2 mitjançant una jugada molt embolicada dins l’àrea petita. Dos minuts després els algaidins aconseguiren marcar i deixar el partit en el  definitiu 4 a 2. Els gols de l’Algaida els varen fer en Llorenç Gil (2), en Tomeu Muñoz i en Joan Morey.

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d