Els artesans del municipi aposten per productes relacionats amb Ramon Llull

artesaniallull5L’Associació d’Artesania d’Algaida, Pina i Randa amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida, ha tret una línia de productes artesanals dedicats a Ramon Llull dins el marc de les activitats que se celebren en commemoració del 700 aniversari de la seva mort.

L’associació d’artesans també forma part, juntament amb altres associacions i entitats del municipi, representants institucionals i dels partits polítics locals, de la Comissió “Any Llull a Randa, Pina i Algaida” creada per a dur a terme activitats durant tot l’any en el municipi dedicades a la figura de Ramon Llull.

La col·lecció o línia de productes artesanals “imaginada i creada” expressament per a l’Any Llull és una de les aportacions de l’Associació d’Artesania d’Algaida, Pina i Randa a aquesta commemoració.

Els artesans han creat diferents objectes com ara imants, punts de llibre, un quadre de cordat de l’arbre de la vida, galetes de l’època medieval, pins, penjolls, senalles… tot dedicat a l’Any Llull o a la vida i obra de Ramon Llull.

Cal destacar també les rajoles de ceràmica que s’han creat arran de la demanda dels ciutadans del municipi. La idea és que la gent les pugui posar a les seves façanes, emmarcar o col·locar-les a altres llocs que considerin adients.

A la presentació realitzada avui hi ha assistit la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; la regidora de Cultura, Margalida Garcias; la de Promoció Econòmica, Joventut i Festes, Maria Antònia Sastre i integrants de l’Associació d’Artesania amb la seva presidenta en funcions Catalina Vanrell al capdavant.

Aquests productes es donaran a conèixer en les diferents fires i mercats que se celebrin al municipi. En qualsevol cas, si algú està interessat en algun dels productes o en vol més informació es pot adreçar a l’associació via correu electrònic (artesans.apr@gmail.com).

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: