L’Ajuntament d’Algaida signa un conveni amb el Consell per redactar projectes tècnics

foto_parnot300368Aquest matí, la batlessa d’Algaida Maria Antònia Mulet i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb el director insular del Departament de Cooperació Local, Joan Font han signat avui un conveni per a la redacció i/o direcció de projectes tècnics.

Gràcies a aquest conveni, el nostre municipi podrà redactar i/o executar projectes de millora de les seves infraestructures. En aquest sentit, el president Ensenyat ha recordat que “el Consell ha de ser el vertader ajuntament dels ajuntaments, i això implicar estar al seu costat, per exemple, a l’hora de millorar les seves infraestructures”.

Això és concretarà en què l’administració insular es farà càrrec de la redacció i direcció del projecte de la primera fase de la recollida d’aigües pluvials del municipi.

Maria Antònia Mulet va destacar que aquesta ajuda en la redacció i direcció del projecte “és molt important per ajuntaments petits com el nostre, ja que ens facilita molt poder dur endavant aquest projecte i fer-ho amb més celeritat perquè abarateix una bona part de la despesa i en tenir disponibilitat econòmica per executar les obres ho podrem dur a terme”.

Aquest conveni també fou signat amb altres 24 ajuntaments de l’Illa i que ofereix de forma gratuïta a aquells municipis de menys de 6.000 habitants com  és el cas d’Algaida. 

Redacció Noticiari Es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.