Dimecres, novembre 29, 2023
Algaida

Dos homes són enviats a la presó per un intent de robatori a Algaida

Segons informa ahir el diari Última Hora, el Jutjat d’Instrucció número 7 de Palma va ordenar el passat diumenge l’ingrés a la presó provisional per a dos joves de 20 i 24 anys i de nacionalitat marroquina. Se’ls acusa d’haver intentat robar el passat dissabte dia 22 cap a les 15 hores a una casa a Algaida. Els presumptes delinqüents van ser arrestats a prop del lloc dels fets per agents de la Guàrdia Civil minuts després de ser enregistrats per les càmeres de seguretat de l’habitatge. Els habitants de l’immoble, ubicat al carrer Palma d’Algaida, havien abandonat la casa només una hora abans i havien activat l’alarma i tancat bé totes les portes i finestres.

Els propietaris de l’habitatge van rebre l’avís de l’empresa de seguretat advertint-los que hi havia algú a dins. L’alarma havia saltat a una de les finestres. Minuts més tard varen rebre una altra advertència i els van preguntar si podia ser algú autoritzat. La resposta va ser que no. Després d’això els residents es van dirigir a casa seva i allà ja hi havia una patrulla de la Guàrdia Civil. Van donar una ullada a l’interior de l’immoble i no els faltava res. Tot i això, varen veure danys en un tancament d’una de les persianes mallorquines i a les imatges de les càmeres s’observava un dels lladres a l’interior. Els funcionaris policials varen veure diverses empremtes de petjada. Un cop finalitzada la inspecció ocular a l’interior de la casa, els agents varen abandonar el lloc i quan marxaven es varen topar amb un vehicle sospitós a prop de l’immoble. Tenia un far romput i un vestia com el que apareixia al vídeo de seguretat.

Els agents varen aturar el vehicle i varen sol·licitar la documentació a tots dos ocupants, dos homes, un dels quals no duia una sabata. La sola d’aquesta coincidia amb la que va aparèixer a l’interior de l’habitatge. Davant d’aquesta situació, es va procedir a l’arrest de tots dos com a sospitosos d’un delicte de robatori amb força de temptativa. Posteriorment, més imatges de seguretat facilitades pel propietari no deixaven cap dubte sobre la participació dels joves, que acumulen un gran nombre d’antecedents.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: