Dissabte, desembre 9, 2023
Algaida

L’Ajuntament d’Algaida dedica el calendari de 2019 a les dones artistes del municipi

El calendari de 2019 de l’Ajuntament d’Algaida està dedicat a les dones artistes del municipi. Fins a 7 dones vinculades amb el món de les arts plàstiques, participen en el calendari amb dibuixos que han realitzat expressament per a il·lustrat els mesos de l’any que comença el proper dimarts. 

La regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, explica que “vàrem pensar que aquest calendari podria servir per a fomentar la cultura de la igualtat de gènere i per això encomanàrem els dibuixos a les dones d’Algaida que han participat amb exposicions i en l’organització en les tres edicions de la nit de l’art del municipi”. 

Així, hi participen: Catalina Fiol, Dolors Martí, Antònia Puigserver, Maria Magdalena Puigserver, Pilar Salas, Antònia Torres i Maria Magdalena Trobat. 

El calendari ja ha estat repartit per les cases d’Algaida, Pina i Randa. Aquelles persones que no l’han rebut, poden passar a cercar-lo per les oficines municipals.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d