Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Les 10 notícies més visitades del 2018 a essaig.cat

Hem entrat dins el 2019 i és hora de fer balanç de la feina feta. Permeteu-nos que parlem d’aquest noticiari i agrair-vos la vostra confiança.

Des del 1 gener fins al 31 de desembre de 2018 es publicaren 114 notícies. S’han apujat 1.007 imatges i documents. A les xarxes socials hi hem apujat 216 imatges i hem ampliat els vídeos en directe a través de Facebook live, que solen tenir bona resposta tant en directe com en la seva emissió en diferit. Alguns com el ball dels cossiers per Sant Jaume han superat els 7200 visionats únics.

En total hem tengut una audiència de 9792 visitants únics que ens han generat 52.571 vistes. no està malament si tenim en compte que s’han publicat un nombre menor de notícies.

Ens alegra saber que a més de visitants sobretot del nostre municipi i de la resta de l’Estat, també ens visiten dels Països Baixos, Regne Unit, Estats Units, Alemanya, Canadà, França, Bèlgica, Andorra, etc.

Pel que fa les xarxes socials, tenim 999 seguidors a Facebook, 476 seguidors al twitter i  356 seguidors a Instagram.

I sabem que la gent que ens consulta, sovint fan una volta per les informacions ja publicades. Per tant, com que som un mitjà que la consulta no és sempre cronòlogica, us presentam les 10 notícies amb més vistes del 2018:

  1. Ens ha deixat Joan Balaguer
  2. El metge Guillem Amengual sha jubilat
  3. Antoni Riutort, nou canonge de la Seu
  4. L’Ajuntament d’Algaida incorpora 5 professionals joves qualificats amb diferents perfils
  5. Fotogaleria de la XXIX rua d’Algaida 2018 i de la rueta de Pina
  6. Reivindiquem la nostra festa d’en Camestortes
  7. Galeria de fotos de Sant Jaume 2018
  8. Miquel Brunet, XXV premi Santa Anneta que atorga Titoieta Ràdio
  9. La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Algaida
  10. L’Ajuntament d’Algaida dedica el calendari de 2019 a les dones artistes del municipi

També us volem agrair que molta gent, cada vegada més s’interessa pel nostre parenòstic  que tindrà algunes novetats i que per saber al temps que farà al nostre municipi ho consulti a través d’essaig.cat.

Aquest any 2018 hem incorporarat una Galeria de fotografies de l’any 2018 per a què tothom la pugui consultar, galeria que per al 2019 continuarà. A més seguirem cercant nous llenguatges textuals i audiovisuals per acostar la informació més propera i fer-la més entenedora.

Des de la revista es Saig (paper i digital) esperam seguir contant amb la vostra confiança i continuar creixent amb la vostra companyia. Per un 2019 ple de bones notícies per poder-vos anunciar. Gràcies a tots i molts d’anys!

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: