Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaFestesTradicions

Fotogaleria de la XXIX Rua d’Algaida i la rueta de Pina 2018

Molta gent i molta participació en la tradicional XXIX Rua d’Algaida que es va celebrar el diumenge 11 de febrer després que s’hagués d’ahornar el dissabte per mal temps.

El matí i tal i com havia estat previst, es va celebrar la rueta i la festa a Pina.

L’horabaixa, i ja amb sol i bon temps encara que amb fred, des de les 16 hores les diferents comparses s’anaren concentrant en el carrer Pare Bartomeu Pou. Mentre s’anaven col·locant, els membres dels jurat de la Rua format per les diferents entitats i associacions del poble i partits polítics, anaven fixant-se en les carrosses i les comparses per tal de poder puntuar. Just després els disfressats feren el tradicional quadrat, amb la incorporació de la comitiva d’en Camestortes, pels carrers de Sant Joan, Migdia, d’Amargura, de la Unió, de la Roca i de s’Aigua. En total han participat 372 persones distribuïdes en 8 comparses

Just després es va dur a terme el judici i mort d’en Cames Tortes i que enguany Puigdemont, l’article 155, el cap de policia local, la pujada de l’IBI i el mal estat d’alguns camins foren l’objecte d’aplicar la justícia sumaríssima al nostre estimat Cames Tortes.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: