Dijous, novembre 30, 2023
AlgaidaCulturaFestesPina

Inici del Mes de la Música

El cartell del mes de la Música
El cartell del mes de la Música

Ja fa onze anys que l’Associació Banda de Música d’Algaida, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida, organitza el cicle Mes de Música a Algaida, que comença avui diumenge i hi ha concerts cada cap de setmana fins al dissabte 4 de juliol, coincidint amb les festes d’estiu de Pina.

El primer concert, tindrà lloc avui a la placeta de l’Església a partir de les 19:30 hores. El concert d’avui anirà a càrrec de l’orquestra Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Diumenge que vé, 21 de juny, també a les 19:30 hores, la Banda de Música d’Algaida oferirà el concert Musicart que inclou interpretacions pictòriques d’artistes algaidins. Aquesta vegada serà a l’interior de l’Església del poble.

El casal Pere Capellà acollirà el dissabte 27 de juny a les 20:30 hores el concert de Diàlegs Grup, en el qual el duo de clarinet i percussió presenta Raigs i Cants.

El darrer concert d’aquest mes musical algaidí, tindrà lloc el dissabte 4 de juliol al pati de l’edifici de les religioses de Pin,  amb l’actuació del Quintet Art Clàssic a partir de les 20 hores.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: