Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Accident de trànsit a la Carretera Algaida – Llucmajor

Segons informa Crónica Balear, un accident ocorregut aquest dilluns horabaixa ha obligat a tallar el trànsit a la carretera d’Algaida a Llucmajor. Ha estat al voltant de les 16:30 hores, al quilòmetre 6 de la citada carretera, més a prop del municipi d’Algaida.

Sembla que un home de 32 anys que circulava en sentit cap a Llucmajor s’ha adormit al volant i ha perdut el control del Ford Fiesta de color blanc que conduïa. El vehicle, fora de control, s’ha estavellat contra les roques que vorejaven la carretera i ha acabat bolcat al mig de la calçada.

Els serveis d’emergències s’han activat ràpidament i fins al lloc s’han desplaçat una ambulància medicalitzada de l’061 i els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit.

En arribar al lloc de l’accident, el conductor havia pogut sortir del vehicle pel seu propi peu. Els sanitaris l’han atès al lloc, ja que ha resultat ferit lleu, però no ha precisat traslladar-se a un centre hospitalari.

L’home viatjava en el cotxe al costat del seu ca, que s’ha espantat i ha sortit corrent. L’home ha avisat a la seva parella i quan la dona conduïa cap al lloc de l’accident, s’ha trobat a el ca deambulant per la carretera i ha pogut recollir-lo.

L’accident ha obligat a tallar el trànsit en els dos sentits, ja que el cotxe bolcat ha quedat travessat i els altres vehicles no podien passar. Mentre els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit regulaven la circulació, s’ha sol·licitat una grua d’urgència. El trànsit s’ha pogut restablir un cop la grua ha retirat el cotxe, per la qual cosa hi ha hagut retencions durant uns 40 minuts.

Ara, la Guàrdia Civil de Trànsit s’encarrega d’investigar les causes de l’sinistre. Fins al lloc també ha acudit una brigada de carreteres de el Consell de Mallorca per retirar les restes de l’accident de la calçada.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d