Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaEsportsFestesInfraestructuresMedi ambientPinapolíticaPressupostsRandaServeis Socials

L’Ajuntament convoca les audiències públiques per donar comptes

Els regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algaida es sotmetran a una audiència pública davant els veïnats i veïnades del municipi per donar compte d’allò que han fet en aquest primer any de l’actual legislatura en relació al Pla d’Actuació Municipal 2015-2019.

Reunió informativa Audiència Pública Algaida

Així, s’ha establert un calendari d’intervencions en dos dies a Algaida, un a Pina i un Randa, on cada regidor donarà a conèixer en sessions de 30 minuts la seva gestió al capdavant de les seves respectives àrees, explicarà quins són els seus plans de cara al segon any de mandat i també contestarà les preguntes o aclarirà els dubtes que li puguin fer els ciutadans de cada nucli urbà.

Aquesta reunió informativa anual dels regidors, els altres anys es feien reunions de carrer, amb els veïnats és una de les novetats d’aquesta legislatura sorgida arran de l’aposta del nou equip de Govern per incrementar la transparència i la participació en els seus projectes es duran a terme des de l’Ajuntament. Segons la batlessa, Maria Antònia Mulet “es tracta de mantenir un diàleg continu amb la ciutadania i treballar conjuntament per un millor futur del nostre poble”. La batlessa indica que enguany es tornarà a fer el procés dels pressuposts participatius de cara a 2017.

De moment s’han convocat dues sessions d’audiència pública per a Algaida, els dos propers dimecres:

Dia 18 de maig

  • 20 hores Governació (Maria Antònia Mulet)
  • 20:30 hores Promoció Econòmica i Festes (Maria Antònia Sastre)
  • 21 hores Esports i Sanitat (Jaume Lliteras)

Dia 25 de maig

  • 20 hores Serveis Socials (Catalina Fullana)
  • 20:30 hores Medi Ambient i Participació Ciutadana (Jaume Bibiloni)
  • 21 hores Educació i Cultura (Margalida Garcias)

Estan previstes també dur a terme audiències públiques a Pina i Randa, però ja dins el mes de juny. Quan sapiguem les dates en donarem compte en aquest noticiari.

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: