La Unitat Bàsica de Salut d’Algaida obrirà els dimarts i dijous horabaixa

centredesalut_AlgaidaDes d’ahir els centres de salut de les Illes Balears tornaren a obrir les portes els horabaixes. A partir de l’1 de desembre el seu horari serà de 8.00 h a 20.00 h de dilluns a dijous i de 8.00 h a 15.00 h els divendres.

Entorn a una trentena de persones varen poder obtenir una cita prèvia per ahir horabaixa. En principi i donat que a Algaida no tenim un centre de salut sinó una Unitat Bàsica, l’obertura dels horabaixes només se dóna dos pics a la setmana: una per cada metge i que coincideix amb els dimarts i el dijous. Les cites prèvies s programen fins a les 19 hores dels capvespres i el centre de salut roman obert fins a les vuit.

Tot i que l’assitència sanitària completa com a centre de salut és una de les antigues reivindicacions de la ciutadania del nostre municipi, encara no se donen els requisits mínims per passar a ser considerats centre de salut.

A hores d’ara, la Unitat Bàsica d’Algaida compta amb dos metges de família, un pediatre, tres infermers i dos auxiliars administratius, i són també els responsables de les Unitats Bàsiques de Pina i de Randa. Les urgències continuaran sent en el Punt d’Atenció Continuada (PAC) de Llucmajor.

Així doncs, l’horari d’atenció al pacient queda de la següent manera:

  • UBS Algaida: De 8’00 a 15’00 hores els dilluns, dimecres i divendres i de 8’00 a 20’00 hores els dimarts i els dijous.
  • UBS Pina: Els dilluns i els divendres de 8’00 a 10’30 hores.
  • UBS Randa els dimecres de 8 a 10’30 hores.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.