Victòries dels juvenils i amateurs del CE Algaida en aquesta tercera jornada.

resultatsesportius0917_2

Victòria contundent dels dos equips que han jugat aquesta tercera jornada.

Contundent victòria dels juvenils del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra l’At. Rafal B. després d’una primera part sense ocasions de gols, a la segona els algaidins imposaren el seu joc i la seva superioritat física. D’aquí els tres gols fets per en Tomeu Pou, un de Ricardo Acedo, un altre en Miguel Lara segons el Club però Gabriel Maimó segons l’acta, i el darrer de David Martinez. Cal destacar que el juvenils no veiren cap tarja groga front a les cinc de l’equip contrari.

També victòria de l’Algaida gran en la seva visita al Municipal de Son Caulelles per jugar amb el Pòrtol. El partit començà amb molta d’intensitat per part dels algaidins que al final de la primera part l’Algaida ja guanyava per 0 a 5 i això que ha errat un llançament de penal que cometeren els de Pòrtol. El gols algaidins els feren en Jaume Pericàs (1), Tomeu Muñoz (1) en Marc Rafael (1) amb dos bons xuts des de fora de l’àrea i el cinquè gol el feu en Llorenç Gil culminant una jugada col·lectiva de tot l’atac algaidí. El quart se’ls feren els del Pòrtol en pròpia porta degut a la pressió de l’equip visitant. A la segona part l’Algaida sortí relaxat i els locals marcaren dos gols, el primer amb un contraatac i el segon a pilota aturada. Malgrat no marcar en el segon temps, els algaidins creat nombroses ocasions que no culminaren en gol.

 Enhorabona als dos equips i als seus entrenadors i a seguir puntuant.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.