Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Margalida Puigserver candidata de Més a la batlia d’Algaida, Pina i Randa

Margalida Puigserver serà la candidata a batlessa de Més per Algaida, Pina i Randa, segons ha informat el partit en una nota de premsa.

Puigserver explica que vol continuar fent feina per millorar el municipi i que ho farà liderant un equip amb ganes de fer avançar Algaida, Pina i Randa sense deixar ningú enrere.

Margalida Puigserver, és portaveu de Més per Algaida, Pina i Randa. Actualment, és regidora de benestar social, igualtat, participació ciutadana i cooperació. Compta amb una àmplia experiència en política local i en gestió d’equips. “Pens fermament que és el moment de sumar esforços i liderar un canvi real en els nostres pobles. Ara és el nostre moment, tenim l’experiència i la il·lusió necessàries per millorar el nostre entorn.”

La decisió va ser ratificada per l’assemblea del partit celebrada el dimecres 8 de febrer, on hi van participar el diputat Joan Mas “Collet” i l’ex-secretari general del partit Biel Barceló entre altres.

Margalida Puigserver va agrair a l’agrupació el suport rebut i va encoratjar als companys i companyes a seguir fent feina des del pensament d’esquerra amb la defensa del territori, la seva llengua i cultura i la igualtat com a guia.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d