Dissabte, desembre 9, 2023
Algaida

L’atur abaixa a Algaida un 7,61 % durant el mes de març

Segons les dades publicades pel SEPE al mes de Març el nombre d’aturats a Algaida ha baixat en 15 persones, 7 homes i 8 dones. El nombre total d’aturats és de 182, dels quals 91 són homes i 91 dones.

taula_atur_MAR18

Les persones majors de 45 anys amb 96 aturats són el grup d’edat més afectat per l’atur, seguit dels que es troben entre 25 i 44 anys amb 71 aturats, el grup menys nombrós són els menors de 25 anys amb 15 aturats.

Per sectors veiem que en el sector serveis és on hi ha el major nombre d’aturats hi ha al municipi amb 137 persones, seguit de la construcció amb 26 aturats, les persones sense ocupació anterior amb 10 aturats, la indústria amb 8 aturats i per últim l’agricultura amb 1 aturat.

Quant a les dades de Balears, el mes de març acaba amb una xifra més baixa d’aturats. Balears tanca el mes amb 4.565 persones menys apuntades a l’atur, cosa que suposa una reducció d’un 7,83 % respecte del mes de març de l’any passat.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d