Dimarts, novembre 28, 2023
Algaida

Gran participació en la Jornada “SOM POBLE, SOM FAMÍLIA”

La diada “Som poble, som família” va reunir el ahir diumenge a la comunitat educativa del municipi d’Algaida per celebrar el dia de la família. Els diversos col·lectius vinculats al món de l’educació varen plantejar propostes dirigides a diferents franges d’edat.

Els espais educatius del CEIP Pare Bartomeu Pou, l’EEI Flor de Murta i l’EMMA (Escola Municipal de Música) s’ompliren de famílies que gaudiren d’un diumenge diferent amb un espectacle teatral, contacontes, espais oberts, tallers de punt de llibre i polseres, escacs, Bookcroosing, sembra de cossiols i jocs tradicionals adaptats especialment per l’ocasió perquè fossin inclusius per a tots els infants.

Els majors de 12 anys també pogueren trobar activitats com activitats esportives, estampació de bosses a més de participar en la paradeta del Casal de Joves. Les activitats organitzades per l’EEI Flor de Murta, l’EMMA (Escola Municipal de Música), el CEIP Pare Bartomeu Pou, l’IES Llucmajor i el Casal de Joves varen comptar amb molta participació.

Segons Maria Antònia Reinés, regidora d’educació i joventut de l’Ajuntament d’Algaida, «és un orgull comptar amb una comunitat educativa activa i implicada en la vida municipal, hem demostrat que podem fer feina de forma conjunta i tenim la intenció de continuar avançant amb aquesta Xarxa Educativa i continuar col·laborant. També vull remarcar que el nostre concepte de família és ampli, famílies n’hi ha de tota casta i juntes feim un poble millor per això hem volgut celebrar aquest dia»

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: