Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

Torna la Campanya de Primavera als comerços del municipi 

Foto: Ajuntament d’Algaida

L’àrea de Desenvolupament Local i Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa llancen aquesta campanya amb el sorteig de dues bicicletes elèctriques.

Iniciam la Campanya de Primavera amb un sorteig més sostenible i urbà que mai: dues bicicletes elèctriques valorades en 800 euros cadascuna, estaran esperant als guanyadors de la campanya de Primavera.

La campanya que ha començat avui dia 16 de maig i que durarà fins al 12 de juny de 2022.

Tots els comerços adherits a la campanya lliuraran tiquets de participació per cada compra superior a 10 €.  Aquests tiquets es podran dipositar a les urnes habilitades a cada negoci i a la Casa de la Vila.

El sorteig tendrà lloc dijous dia 16 de juny de 2022.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: