Jornades d’Educació viària al CEIP Pare Bartomeu Pou

Prop de 450 infants d’educació infantil i primària del CEIP Pare Bartomeu Pou, participaran en el programa d’educació viària de la Policia Local, que es duran a terme aquests mesos d’octubre i novembre.

Són jornades teòriques i pràctiques on els alumnes juntament amb els agents de la policia local fan un recorregut per diferents indrets del poble on els expliquen les bones pràctiques en relació a la circulació i el coneixement dels diferents senyals de trànsit i circulació del municipi.

El programa es complementarà a finals de mes maig o principis de juny amb la participació dels alumnes de 6è a un concurs de proves d’educació viària al circuit de Llucmajor.

Aquestes sessions que han començat aquesta setmana s’han complementat amb l’adhesió de la policia local d’Algaida a la campanya de sensibilització de l’ús del cinturó de seguretat del casc i dels sistemes de retenció infantil (SRI) als turismes, motocicletes, ciclomotors i bicicletes de la DGT i l’ISPIB on s’ha fet una campanya de control i també informativa als pares, mares i acompanyants dels infants que ha consistit en l’entrega d’un full informatiu a més dels controls durant aquests dies a diferents indrets del municipi i molt especialment als carrers de devora el recinte escolar.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.