Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaPinaRandaSeguretat

Algaida posa en marxa la campanya «No hi ha espai per al masclisme» dirigida als bars, restaurants i l’oci nocturn.

Algaida se suma novament a la campanya «No hi ha espai per al masclisme» que en aquesta ocasió posa el focus en el sector de la restauració, bars i espais oci nocturn i ho fa de la mà de Fundació IRES i la Mancomunitat en unes accions finançades pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

L’objectiu és «continuar amb la sensibilització, la implicació de la nostra societat i fomentar la resposta col·lectiva davant les violències masclistes quan aquestes es produeixen». A Algaida aquesta iniciativa pot arribar a uns 30 comerços de restauració i oci.

Aquests establiments rebran una carta mitjançant la qual se’ls convida a sumar-se a la campanya. Seguidament, els interessats podran rebre una formació específica per combatre la Violència Masclista.

Finalment, rebran un distintiu on es llegeix el nom de la campanya i un codi QR amb accés directe a una guia informativa de recursos i fluxos d’actuació davant les violències masclistes.

La iniciativa fou presentada per la tècnica d’Igualtat de la Mancomunitat Pla, Iolanda Cirer; Raquel Herrezuelo representant de la Fundació IRES; Elvira Salom, AODL Algaida i les regidores Margalida Puigserver i Margalida Fullana.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: