Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPina

Resultats esportius del segon cap de setmana de setembre

Importantisima i treballada victoria del Pina CF davant el Porreres per 2-1, amb gols d’en Dani i en Barto. Sembla que el Pina CF està molt més còmode en aquesta categoria i que els resultats acompanyen. Ens alegram!

Pel que fa a l’equip del CE Algaida dins aquesta categoria, han perdut per 3 gols a 0 davant el Calvià. El Calvià va agafar la iniciativa al principi del partit, controlant la pilota i cercant el joc per banda mentre l’Algaida, va patir la mala sort de marcar-se un gol en pròpia porta. Aquesta jugada desgraciada no va fer perdre els papers i a la segona part, els algaidins, avançaren uns metres les seves línies i tornaren disposar de bones oportunitats per marcar. Dues errades puntuals del nostres jugadors feren que l’equip de Calvià fes dos gols més.

resultatsesportius2016_set2Empat a 2 gols dels juvenils davant el Son Cladera A. el Dissabte horabaixa es tornà jugar un partit molt disputat en Es Porrassar. De tot d’una els algaidins s’avançaren en el marcador mitjançant una bona pressió feta a la defensa de l’equip ciutadà, per bé que això no va acovardir   l Son Cladera i marcaren dos gols en 3 minuts. La primera part acabà 1 a 2 a favor dels visitants. A la segona els algaidins aconseguiren empatar al partit a 2, resultat amb el que és va acabar l’enfrontament. Els gols de l’Algaida els feren n’Andreu Pérez i en Rubén Gamez.

Finalment mal resultat de l’equip femení del CE Algaida que ha perdut per 7 gols a 2 davant el Recreatiu Son Sardina. Al primer minut ja es va avançar l’equip de Son Sardina, però l’Algaida va remuntar i es posaren 1 a 2 al seu favor. L’alegria no va durar molt, ja que les ciutadanes tornaren a marcar i es va anar ampliant la diferència tant a la primera com a la segona part Els gols algaidins foren obra de na Maria del Mar Barceló i na Melodie De Dios.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: