Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaCulturaFestesJoventutPinaRanda

Èxit de públic i crítica a la primera edició d’Algaid’Art.

Ahir horabaixa a partir de les 19 hores del capvespre i fins a la mitjanit va tenir lloc la primera edició de la nit de l’art algaidina, conegut amb el nom d’Algaid’Art.

Diferents espais públics i privats del nucli urbà d’Algaida presentaren una mostra variada d’arts plàstiques. La Casa de la Vila, el Casal Pere Capellà, la Rectoria i espais privats, com alguns comerços i cases particulars, així com les places estaren oberts per gaudir de les diferents expressions artístiques.

Artistes del municipi i d’altres indrets exposaren els seus treballs en les diferents vessants: pintura, escultura, fotografia, artesania, etc. Volem destacar que a l’espai Es Colomer hi havia quadres fets pets per usuaris d’Aspace i un altre fet per 1 usuari del Taller ocupacional Isla de Mater Misericordia.

Paral·lelament, s’havien preparat una sèrie d’actes musicals que animaren la festa amb les actuacions de Jazz Friends, Nuan i s’Arrual Jazz Mort i altres activitats així com també de la gastronomia algaidina ja que els bars i restaurants se sumaran a aquesta nit de l’art amb menús i tasts, i les terrasses estaven ben plenes.

La majoria dels assistents a les diferents aturades artístiques quedaren encantats de la iniciativa, amb activitats per a grans i petits, i que no hagués estat possible sense la implicació de molta de gent del poble.

Us deixam amb una galeria de fotos que volen ser un recull de les diferents exposicions i espais artístics dels quals poguérem gaudir a la nit

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d